Bramborka1982 komentáře u knih
Jednu hvězdičku ubírám. Za to,že když mi byly čtyři roky,viděla jsem film (tatík mě nechal se dívat s ním) a asi po půl hodině jsem strachem utekla. Po letech jsem si pořídila knihu a jelikož jsem od ní strachy neutekla tak má hvězdičku dolů:-) Jinak všem doporučuji
Jsem trochu zklamaná. Na to jak je z mnoha koutů vychvalovaná. Mám na knihách od Kinga raději protáhlejší děje, delší napětí a víc překvapení. Carrie je na mě čitatelná jak včerejší noviny a trochu moc šup šup
Já nevím co napsat. Honí se mi hlavou tolik myšlenek co napsat,ale nejsem King abych zážitek z četby popsala tak přesvědčivě a dokonale. Asi takto. Nezbytné věci je moje první kniha od mistra Kinga. Napíšu jen,že ze všech co jsem četla je pro mne NEJLEPŠÍ Z NEJLEPŠÍCH.
Uf! Jen doufám,že když se mi povede zestárnout,nic takového mě nepotká. Asi bych raději nebyla. Prostě jsem to shltla i s navijákem.
Ještě se mi nestalo aby na mne film zapůsobil více než kniha. Bohužel vše je jednou poprvé.. Tím samo sebou knihu neshazuji. Kdyby výborného námětu nebylo nebude ani filmu.