bubator komentáře u knih
Super tipy na výlety s dětmi po Praze, skvělé doporučení restaurací a kaváren s dětským koutkem a tipy na hřiště.
Nádherné ilustrace, říkadla, písničky, hádanky
Romantika a ani humor v knizce nebyl jak slibuje obal. 3/4 knizky nezazivne, zbytecna omacka okolo vseho, pak se to rozjede asi na 10 stranek ale pak teda zvlastni zvrat a umely konec. K teto knize se uz nikdy nevratim.
Kniha me zklamala, recepty podle me nejsou rychle a ani nezaujmou skolaky.
Opět super četba, až na pár výjimek kdy bylo vyprávění zbytečně zdlouhavé ale i tak byla knížka perfektní se skvělým koncem.
Pěkná knížka, dobře čtivá, jen tak půlka knížky je nezajímavá bez děje, ale konec mě velice potěšil a vylepšil můj celkový dojem.
První díl pětidílné rodinné ságy "Cutlerové"
Zveme Vás do podivuhodného světa rodinné ságy, která si získala miliony čtenářů v USA i leckde jinde na světě. V pěti dílech budete spolu s námi moci sledovat příběhy lidí, jejichž osudy jsou spojeny s rodinou Cutlerů. Především díky Dawn, která se snaží překonat staré rány a bolesti, pronásledující její blízké, a vybudovat si vlastní život. Dawn znamená svítání, ale aby se v jejím životzě prosvětlilo, na to bude DAwn potřebovat mnohem více než jen hezké jméno, třebaže plné naděje....
Úplně nejluxusnější kniha, moc se líbila, kdo miluje Kinga, tak by si jí měl přečíst!!!!