buffy5235 komentáře u knih
Já opět nevím co jiného bych měla dodat, než že jsem velmi spokojena. Krásný příběh.
Příběh a ilustrace mně opět nezklamaly, a myslím, že je knížka moc pěkným začátkem pro mladší děti.
Autorka strašně krásně ilustruje knížky a já jsem si z jejich kreseb vzala už několikrát inspiraci. I když tento příběh není úplně pro moji věkovou kategorii, mě se líbil.
(SPOILER) Tak tohle bylo zklamání, prostě špatná detektivka. Vsunutí erotické scény, když se tam řešil takový problém, bylo velmi hloupé. Hrozný díl, ale ne o moc horší než ostatní.
(SPOILER) Druhý díl byl pro mně na stejném levelu jako první díl. Konec byl moc přehnaný, ale jinak pohoda.
Skvělé pro volnou chvíli, sice ne nejlepší a určitě ne lepší než Harry Potter.
I když je tato kniha starší než Harry Potter, přijde mi dějově skoro stejná, ale trochu méně záživná a spíše pro mladší. Pro dívky ideální.
Obálka i anotace knížky byli tak dokonalé, že jsem si knihu prostě musela přečíst. Atmosféra příběhu mi místy přišla depresivní, ale co by člověk čekal jiného od holky udušené gumovým medvídkem. Fajn čtení pro 12 leté holky.
Tuto knihu bohužel nemůžu hodnotit pozitivně. Vůbec se mi nelíbil konec a četla jsem to hlavně proto abych věděla, co všem přijde na knížkách od Davida Walliamse tak vtipného. Nedoporučuji.