Bulldog komentáře u knih
Dobrý nápad vzít to od začátku a další díl, který mě rozhodně bavil..a co mě v celé sérii baví nejvíc, je suchý humor patologa Keatse :))
Tuhle knihu by měl mít v knihovně každý milovník psů.. Úžasné povídky protkané humorem i slzami, ale hlavně vzájemnou láskou mezi lidmi a zvířaty a tak se mi to líbí a takhle by to mělo fungovat.
Po této knize jsem sáhla s naprostou jistotou, že bude víc, než dobrá a ona byla nakonec jen průměrná.. škoda. Z dvaceti povídek se mi libilo jen sedm.
K této knize je tady spousta skvělých komentářů a já už asi nic nového nevymyslím, takže aby řeč nestála.. Tato kniha je geniální, nadčasová a tyhle knihy jsou prostě klenotem v knihovně každého kdo má fantazii posunutou o něco dál..
Tak třetí díl mám za sebou a paní spisovatelka drží skvělé tempo. Dětství Josie? Nečetlo se to dobře. Matka Josie? Kreatura která by měla hnít v díře s hladovými potkany. Zápletka a její rozuzlení? Velké překvapení, které mě jak jinak opět nenapadlo a já prostě Columbo nikdy nebudu :)
Moc ráda čtu vzpomínky a paměti všech válečných veteránů, kteří 2 světovou válku prožili a přežili. Je mi jedno za kterou stranu bojovali pro mě jsou hrdinové všichni, kteří tohle období zvládli a zůstali i na konci lidmi..
Kdo má rád svižný děj, krátké kapitoly, snese nějakou tu prasárnu proloženou ještě větší prasárnou a i po několika dílech je mu Jack Caffery stále sympatický, tak bude z knihy nadšený stejně jako já..
Čtivé, napínavé tak jak jsme u Keplera zvyklí, ale.. posledních 80 stran mě prostě zklamalo. Pachatele a celý jeho život nebudu komentovat.. trochu zbytečně překombinované a Joonovi bych malinko ubrala ty počty zranění a nedělala z něj nesmrtelného.
Druhý díl Šikmého kostela splnil mé očekávání a paní Lednická má opět můj obdiv jak dobře dokázala popsat razovity kraj včetně válečného období.. Skvělá kniha.
Velká poklona k této knize i k samotné autorce. Některé věty i odstavce jsem si četla dvakrát, abych jejich sdělení uchovala v sobě co nejdéle. Neskutečně dobře a citlivě propojena čeština s nářečím. Takže i já se připojím k zástupu spokojených čtenářů se Šikmým kostelem a rozhodně doporučuji.
Tak za mě tady Angela chytla druhý dech a po dvou předchozích slabších dílech mě tahle kniha hodně bavila a oba příběhy v ní byly zajímavé. Kim i Stacey se taky tak nějak zklidnily a už mi nelezly na nervy a dokonce musím vyšvihnout i dobrý humor.
Takhle má vypadat správný thriller. Tenhle díl je opět jako jízda na rozbouřené řece a když už na konci jen tak zlehka plujete, tak poslední věta mi vzala absolutně vítr z plachet a nedočkavě vyhlížím další díl.
Tak jsem se hezky namlsala a druhý díl nikde.. Doufám, že se brzy s Cyrusem i Evie opět ponořím do napínavého děje a konečně se taky dozvím kdo ta Evie vlastně je..
Trochu průhledný a předvídatelný děj, ale i přesto se mi to líbilo.
Tak oproti prvnímu dílu velká fakt velká slabota.. Dlouhé popisy všeho i otevřených dveří a Malorie byla taky pořád nějaká ze všeho zpocená a na můj vkus až přehnaně hysterická..
Za mě tenhle díl trochu slabota, přesto, že jsem četla všechny díly, pamatovala jsem si z minulosti tak tři jména a to mi vadilo, páč se během čtení v mé hlavě nabaloval totální chaos. A poslední tři díly mi začíná dost vadit chování Stacey i Kim..Ale i tak se těším na další díl už jsem si na všechny tak nějak zvykla..
Druhý díl s Josie a tahle vyšetřovatelka je mi prostě sympatická. Kniha určitě čtivá a napínavá, jen bych ubrala několik postav. Byly tam navíc, dějem nějak zvlášť nezamíchaly a jen se mi tam zbytečně motaly. A ještě jedna mini výtka.. Tak tři věci dost přitažené za vlasy, ale jinak určitě doporučuji a těším se na třetí díl.
Tak tenhle díl se mi líbil malinko víc, než Našeptávač i přesto se ale s panem Carrisim rozloučím a jeho další knihy už číst nebudu... Vlastně nemám ani žádný velký důvod, ale je tam to ale..