Mrtvé vzpomínky přehled

Mrtvé vzpomínky
https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/454835/bmid_mrtve-vzpominky-QZi-454835.jpg 5 1170 1170

Případy Kim Stoneové série

Zničila jim život. Teď se oni chystají zničit ten její... Smrt dvou mladých narkomanů v bytě na sídlišti na první pohled vypadá jako nešťastná náhoda, ale detektiv inspektorce Kim Stoneové do nejmenších podrobností připomene hrůznou událost z jejího dětství. Ačkoli si to zprvu nechce připustit, z dalšího nálezu mrtvol je jasné, že tentokrát Kim čelí vyšinutému vrahovi, který zná její traumata z minulosti a snaží se ji ranit tím nejhorším možným způsobem. A zdá se, že poslední na seznamu jeho obětí má být sama Kim.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: , Kalibr

Dead Memories, 2019

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Mrtvé vzpomínky. Přihlašte se a napište ho.

TerkinKnižnySve
včera 5 z 5

Opäť jedno veľké WAU

Kim sa dostáva k prípadu, ktorý jej veľmi pripomína jej minulosť, konkrétne jej detstvo a osudový okamih v ňom.

Je to náhoda? Či nejaká zvrátená hra!

A čo druhá vražda?! Tu už to začne byť viac než jasné!

Kim začne pátrať, kto ju tak veľmi nenávidí a zároveň tak dobre pozná? Vraciame sa ku všetkým prípadom, ktoré doteraz riešila a hľadáme kto z nich je za týmto všetkým.

Veľmi strhujúci a emotívny diel ale zas musím povedať, že aj v celku vtipný, nasmiala som sa dosť bolo to výborné odľahčenie celého masakru.

Neviem čo si Angela pre nás ešte vymyslí ale jej knihy su lepšie a lepšie, krvavejšie a perfektne premyslene

k@rol
10.01.2025 5 z 5

Super, přečteno jedním dechem. Příjemně krátké kapitoly a skvěle udržované tempo. Jen jsem chvilkami nebyla schopna přiřadit pachatele k předchozím zločinům. A připadá mi od autorky trochu hloupé je prozradit, ne každý přece čte knihy v daném pořadí. Ale já je četla, a tak hvězdu neubirám.

Andrea81
18.12.2024 4 z 5

Jo, pořád dobrý...

Šestnáctý případ inspektorky Kim Stoneové

10.12.2024

50 nejčtenějších knih roku 2021

27.12.2021

10 právě čtených knih podle uživatelů (prosinec)

15.12.2020

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.

Kniha Mrtvé vzpomínky v seznamech

v Přečtených1 612x