Mrtvé vzpomínky přehled

Mrtvé vzpomínky
https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/454835/bmid_mrtve-vzpominky-QZi-454835.jpg 5 1153 1153

Zničila jim život. Teď se oni chystají zničit ten její... Smrt dvou mladých narkomanů v bytě na sídlišti na první pohled vypadá jako nešťastná náhoda, ale detektiv inspektorce Kim Stoneové do nejmenších podrobností připomene hrůznou událost z jejího dětství. Ačkoli si to zprvu nechce připustit, z dalšího nálezu mrtvol je jasné, že tentokrát Kim čelí vyšinutému vrahovi, který zná její traumata z minulosti a snaží se ji ranit tím nejhorším možným způsobem. A zdá se, že poslední na seznamu jeho obětí má být sama Kim.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: , Kalibr

Dead Memories, 2019

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Mrtvé vzpomínky. Přihlašte se a napište ho.

Andrea81
18.12.2024 4 z 5

Jo, pořád dobrý...

kikusska49
02.12.2024 4.5 z 5

Mrtvé vzpomínky. Byla to tedy jízda, o tom žádná. Ale pokud jste nečetli předchozí díly této série, nejspíš se budete trochu ztrácet. Já se totiž ztrácela a to jsem je všechny četla.
Nicméně, oceňuji krátké kapitoly, svižné tempo, nápad a konkrétně v tomto díle humor. I když je to vzhledem k žánru a ději knihy podivné, už dlouho mne žádná kniha takhle nepobavila. Doporučuji, ale nejlépe po přečtení předešlých dílů.

krejcovka76
17.11.2024 5 z 5

(SPOILER) Za mě opět 5*. Tenhle příběh se opravdu četl sám. V knize se autorka vrací k jednotlivým předchozím případům Kim a její party. A to neskutečně šílenou formou, kdy jsou kopírovány nejtěžší okamžiky života Kim. V některých pasážích jsem měla na krajíčku, jako kdybych cítila tu neuvěřitelnou bolest a přišla si rozthaná na milion kousků. Strašně se mi líbí, jak je celá parta okolo Kim včetně Woodyho semklá, jak každý z nich hraje tu svojí skvělou roli v týmu. Jedinou trochu výtku bych měla, že těch padouchů na mě bylo trochu moc. Ale to k tomu návratu prostě patří. Těším se na další kousek z pera autorky :-)

Šestnáctý případ inspektorky Kim Stoneové

10.12.2024

50 nejčtenějších knih roku 2021

27.12.2021

10 právě čtených knih podle uživatelů (prosinec)

15.12.2020

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.

Kniha Mrtvé vzpomínky v seznamech

v Přečtených1 589x