Mrtvé vzpomínky přehled
Angela Marsons
Případy Kim Stoneové série
Zničila jim život. Teď se oni chystají zničit ten její... Smrt dvou mladých narkomanů v bytě na sídlišti na první pohled vypadá jako nešťastná náhoda, ale detektiv inspektorce Kim Stoneové do nejmenších podrobností připomene hrůznou událost z jejího dětství. Ačkoli si to zprvu nechce připustit, z dalšího nálezu mrtvol je jasné, že tentokrát Kim čelí vyšinutému vrahovi, který zná její traumata z minulosti a snaží se ji ranit tím nejhorším možným způsobem. A zdá se, že poslední na seznamu jeho obětí má být sama Kim.... celý text
Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: 2020 , KalibrOriginální název:
Dead Memories, 2019
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Mrtvé vzpomínky. Přihlašte se a napište ho.
Super, přečteno jedním dechem. Příjemně krátké kapitoly a skvěle udržované tempo. Jen jsem chvilkami nebyla schopna přiřadit pachatele k předchozím zločinům. A připadá mi od autorky trochu hloupé je prozradit, ne každý přece čte knihy v daném pořadí. Ale já je četla, a tak hvězdu neubirám.
Šestnáctý případ inspektorky Kim Stoneové
10.12.2024
50 nejčtenějších knih roku 2021
27.12.2021
10 právě čtených knih podle uživatelů (prosinec)
15.12.2020
Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.
Kniha Mrtvé vzpomínky v seznamech
2016 | Ďábelské hry |
2017 | Otevřený hrob |
2019 | Skryté karty |
Opäť jedno veľké WAU
Kim sa dostáva k prípadu, ktorý jej veľmi pripomína jej minulosť, konkrétne jej detstvo a osudový okamih v ňom.
Je to náhoda? Či nejaká zvrátená hra!
A čo druhá vražda?! Tu už to začne byť viac než jasné!
Kim začne pátrať, kto ju tak veľmi nenávidí a zároveň tak dobre pozná? Vraciame sa ku všetkým prípadom, ktoré doteraz riešila a hľadáme kto z nich je za týmto všetkým.
Veľmi strhujúci a emotívny diel ale zas musím povedať, že aj v celku vtipný, nasmiala som sa dosť bolo to výborné odľahčenie celého masakru.
Neviem čo si Angela pre nás ešte vymyslí ale jej knihy su lepšie a lepšie, krvavejšie a perfektne premyslene