Byra komentáře u knih
Opravdu drsný příběh, úplně jsem to viděla před sebou jako film. Boj o holý život, násilí a krutá pravidla. Brr, až mě z té knížky mrazilo, děsivě pravdivá. Nejhorší na tom je, že se to opravdu může stát. Zjistíte, jak moc jsme závislí na moderní technice a jak málo stačí k tomu, aby se celá společnost zhroutila. Doporučuju!!!
Tento díl mi přišel nejslabší z celé trilogie, sice hodně akční, spousta napětí, smrtících pastí, ale zbytečně moc mrtvých a někdy nepochopitelné chování postav. Celkově depresivní konec :-(
Knížku jsem přečetla za jeden večer (na to jak je tlustá celkem výkon :-) ) prožívala jsem celé dobrodružství spolu s celou expedicí, moc pěkně vylíčené prostředí, kde se děj odehrává, rovněž charaktery jednotlivých postav. Atmosféra příběhu je napínavá, strhující, člověk si připadá, jakoby byl jedním z členů týmu. Konec má velký spád, ani jsem to nečekala
Knížka se mi moc líbila, začátek připomíná filmy typu Den poté apod. ale pak se to otáčí zcela jiným směrem. Hlavní hrdinka je sympatická, stejně jako zbytek týmu, nejvíce jsem ale fandila Vesuviovi :-) můžu doporučit, opravdu zajímavé téma. Knížka se zbytečně nezabývá sáhodloihými popisy prostředí, ale jen tak, aby si čtenář vytvořil představu, kde se hrdinové ocitají
Kniha mě moc nepřekvapila, čekala jsem větší spád a napětí. autor se hodně věnuje popisu okolního prostředí, zvyků, vzhledu a životě domorodců
Při čtení knihy jsem ani nedýchala, nejdřív mi přišel příběh zdlouhavý,ale jakmile se dostali na ledovec, tak se to rozjelo.
Kniha mi byla doporučena známou a musím říct, že se trefila do mého vkusu. Je napsaná věrohodnou formou. Pokud máte rádi rytíře, žoldáky,magii a kouzelníky, tajemné příběhy, krásné hrdinky, které to umí s mečem a jdou tvrdě za svým cílem,aby se z nich stala legenda, pak je to kniha pro Vás
Jako první jsem od Rollinse četla tuto knížku. ani jsem nedýchala, fandila jsem expedici. Knížku jsem přečetla najednou. Velmi zajímavě zvolené prostředí děje