Calibra

Není to žádný napínavý thriller nebo detektivka, ale stojí za přečtení. Sonda do mozku ženy, která trpí alzheimerem a flashbacky do dob jejího mládí, kdy jí zmizela sestra. Tyto části mě velmi bavily a části ze současnosti trochu rozčilovaly, ale takový to asi prostě je, když mozek přestává sloužit....

Politický thriller s akčními prvky. Přišlo mi to spíš jako čtení pro chlapy.... V první půlce jsem se musela nutit do čtení, druhá polovina byla fajn. Na to, že v knihách odhaluji různá tajemství poměrně brzy, v této knize nechápu, že mi to nedocvaklo dřív, ale aspoň jsem se nepřipravila o překvapení na závěr. Až vyjde Otrávené pírko, ještě dám Vaughnovi šanci.

Já bych knihu označila za drama s prvky detektivky. Hodně se autorka rozepisuje o pocitech matky ztraceného Bena. Příběh je okořenen pohledem detektiva na případ a stejně tak jeho osobním životem.

Thriller, kdy tušíte od samého počátku, kdo asi bude ten padouch a od první třetiny to víte. Díky tomu se můžete na příběh podívat se zaporákova úhlu pohledu. Kniha se čte dobře, těším se na další autorčiny počiny.

Ze začátku jsem si říkala, že je tato kniha lepší než první díl, ale nakonec nechávám stejný počet hvězd. Je pěkne, že se autorka tak široce věnuje osobnímu životu hrdinů, ale já už chtěla vědět kdo a proč to udělal! Nicméně, kniha se četla dobře a pokud u nás vyjde další díl, ráda si ho přečtu.

Hezký příběh. Ingrid se snaží. Zajímavý je její osobní život s tragédií, která ji potkala.

Čtivé, ale po pár letech už nevíte o čem příběh byl.

Další příběh se sympatickou Jane. Hlavně jsem zvědavá na soukromý život hlavní hrdinky.

Chci být jako Cecilie! Také mám tři děti a takhle jako ona bych chtěla vše zvládat. Kniha se mi nečetla úplně snadno a tajemství, dle mého názoru, vyzrazeno moc brzo. Uvidíme, jak se mi budou líbit další autorciny knihy.

Jane je velmi sympatická policistka. Příběh se čte velmi dobře, ale ztratí se v davu podobných detektivek.

Chtěla jsem vyzkoušet autorku... Zajímavý příběh, zvláštní styl vyprávění, ale příběh měl hlavu a patu.