Calwen306

Príbeh nádherný, postavy skvelé. Avšak i napriek mojej láske k celej sérii dávam "iba" 4 hviezdičky keďže Anna už nebola vnímaná ako hlavná postava.

Na celú sériu príbehov o dvojčatách Pat a Izabele mám nádherné spomienky zo svojho detstva. Kniha je veľmi pútavá, zábavná a miestami aj poučná. Túto knihu jednoznačne doporučujem všetkým dievčatám. Ťažko vyberať najlepší diel, všetky časti sú rovnako kvalitné a čarovné!

Kniha sa čítala ľahko no samotný príbeh ma veľmi nezaujal. Celé dielo na mňa působilo príliš deprimujúco ako vačšina príbehov odohrávajúcich sa na území dnešného Slovenska v 19.storočí.

Ak sa nenecháte odradiť nudnou popisnou pasážou na začiatku knihy tak sa dočkáte pútavého ale smutného príbehu.

Veľmi pekný a dojemný príbeh. Naozaj nezabudnuteľná kniha!

Jedna z najlepších kníh aké som v živote čítala. Je to kniha, ktorá Vás prinúti o nej premýšľať i po dočítaní. Jednoznačne každému foporučujem

Autor veľmi pútavo popisuje fungovanie francúzskej spoločnosti koncom 19.storočia. I keď sa jedná o knižnú klasiku, je veľmi prístupná a ľahko sa číta. Bolo veľmi zaujímavé čítať ako sa hlavný hrdina púšťa do nemorálnych intríg a autor ho po celý čas necháva nepotrestaného.

Na cestě je kniha s veľmi ťažko opísateľným dejom no je to jedna z kníh ktoré na Vás zapôsobia svojou živelnosťou a budete si na nich pamätať celý život. I keď ma trošku nudili pasáže popisu jazzovej hudby, postavy a ich osudy boli popsané veľmi reálne a zaujímavo. Jednoznačne doporučujem

Pre mňa príliš zvláštna a nezmyselná kniha. Často som sa strácala a nechápala som čo tým všetkým vlastne chcela autorka povedať. Kniha ma takmer vôbec nezaujala.

Bíly šum je prvou knihou od Dona Delilla, ktorú som čítala. Okamžite ma zaujala svojou originálnosťou a extravagantnými dialógmi. Hlavným motívom je strach zo smrti, okolo ktorého sa točí celý dej a núti čitateľov zamyslieť sa nad touto tématikou. Niekomu môže pripadať táto kniha príliš zložito napísaná, ale podľa mňa práve jej komplikovanosť ju radí medzi skvosty modernej literatúry.