Camy
![Will Grayson, Will Grayson Will Grayson, Will Grayson](https://www.databazeknih.cz/img/books/26_/261759/will-grayson-will-grayson-0jm-261759.jpg?v=1628405842)
Oproti Hledání Aljašky nebo Papírovým městům, které pro mě spíš byly zklamáním, se mi tahle kniha líbila dokonce víc než Hvězdy nám nepřály. Přišlo mi to spíš jako psaná komedie a v místech, kde Green měl potřebu filosofovat nad životem a láskou, dokázal Levithan pobavit a zase naopak. Prostě skvělá a zábavná kombinace. Navíc se nejednalo o jednu z těch knížek s tou typickou "lovestory", kterých je všude plno.
Rozhodně doporučuji přečíst, jen tak pro pobavení nebo pro zaplnění večerního programu s knihou.
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
![Papírová města Papírová města](https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/205749/papirova-mesta-y1S-205749.jpg?v=1628404428)
Upřímně jsem čekala od knihy něco víc. Nebylo to špatné,ale nenadchlo mě to natolik,abych si knihu chtěla znovu přečíst.
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
![S láskou Rosie S láskou Rosie](https://www.databazeknih.cz/img/books/22_/223903/s-laskou-rosie-65f864f767841.jpg?v=1710777591)
Moc hezká kniha,kterou jsem zhltla za jeden večer. Ve formě dopisů a psaníček to bylo něco jiného,než sem zvyklá,ale přesto se to četlo rychle a bylo to zajímavé.
Upřímně jsme nejdřív viděla film,který mě až později navedl na knihu. Film není špatný,ale oproti knize jsem jím byla mírně zklamaná.
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)