cernydrak komentáře u knih
Zajímavá kniha, která nabízí bohaté informace o čtyřech elementech, živelných bytostech a charakterech lidí pod vládou živlů.
Nic moc. S kelty to má nulovou spojitost - alespoň takový z toho mám dojem. Podle mě tam to slovo "Keltská" je jen pro zvýšení prodejnosti.
Tato technika mě tehdy zaujala, dnes jsem však spíše přesvědčen, že se jedná o jeden dobře vymyšlený románek. Nicméně, počtení je to zábavné.
Je to dobrý snář, ale problém je, že by se jeho obsah ve skutečnosti vlezl do knihy A5 standardní velikosti. Je tam obrovské písmo a spousta prázdného vynechaného místa, které slouží jen pro nafouknutí knihy.
Je to pěkná kniha, srozumitelně napsaná, je v ní základ magie a to se mi na ní líbí. Člověk si s ní vystačí, pokud se magii chce věnovat jen volno časově.
Tato kniha mi na počátku mé cesty totálně dovrtala hlavu. Je plná cvičení, které akorát svazují a tvoří pouta.
Snad můj nejoblíbenější herbář. Má krásné ilustrace, je přehledně strukturovaný - člověk snadno najde, co potřebuje.
Tolik informací a přesto v jedné jediné knize. To se jen tak nevidí.
Nádherná kniha s velkolepými ilustracemi, které zahřejí u srdce jak uměleckou duši, tak i člověka, který běžně o umění nejeví zájem. Je v ní celkem dost zajímavých informací, které rozšíří pojem o přírodním světě.
Skvělá kniha. Jen nechápu, proč ji lidé nechtějí kupovat. Nevědí, o co přicházejí.
Život Hawaie je věru fascinující. Tato kniha obsahuje mnoho informací o hawaiském šamanství.
Nejlepší kniha na téma přírodní magie a čarodějnictví.
Kniha plná zajímavých informací. Člověk se v ní lecco dozví.
Moje oblíbená kniha plná jednoduché moudrosti o přirozeném žití a bytí.
Velmi obohacující kniha, zvlášť pro ty, kteří se věnují bylinkářskému umění.
Kniha je to dobrá, ale problém je, že je hrozně nepřehledná. Čekal jsem, že budou jednotliví bájní tvorové abecedně řazeni, ale v této knize jsou všichni tvorové popsáni v soustavném textu. Dost blbě se v ní hledá.
Jedna z nejlepších knih z oblasti magie, bylin a mytologie, jakou jsem kdy za život četl. Wolf je můj životní vzor.