Chaňa1 komentáře u knih
Jsem zklamana...Co to je? Je to krecovite, nepravdepodobne...Macbeth je zpocatku vylicen jako kladas, ktery si sice prosel peklem, ale uz x let seka dobrotu. A najednou se necha ukecat k vrazde? Zacne znovu fetovat? Nesbovi to tady neverim. Porad cekam nejake vysvetleni, od mistra zapletek, stale vsak nenachazim. Ja chci zpatky Harryho!! Jsem zklamana jako po precteni Playgroundu od Kepleru.
Včera jsem dočetla tuto knihu a jsem nadšená!!
Celý ten koncept mě bavil. Nejen příběh, originálně psaný deníkovou formou, ale i “poznámky pod čarou. Mnoho těch věcí znám, ale dozvěděla jsem se i spoustu novinek o té krásné zemi.
Toskánsko máme mnohokrát projeté, Florencii také. A rána v tom městě, jak jsou tu zmíněna - jsou tu jen místní, chystají se na nápor turistů a nakupujících, pokřikují na sebe pozdravy, jen pomalu jdete a kocháte se okamžikem, v klidu.
Naopak zase v Benátkách, je večer, všední den, v zapadlých uličkách žádní lidé, jen v maličkých dílnách ještě pracují lidé na svých “produktech. Někdo vyrábí kabelku, jiný loutku,… To jsou pro mě mnohem silnější zážitky než jít v davu na nějakou prohlídku.