Florencie, moje (sebe)láska přehled

Florencie, moje (sebe)láska
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/539557/bmid_florencie-moje-sebe-laska.jpg 4 40 40

Jaké to je, když vám na cestu přestane svítit slunce a celý svět zešedne? Váš život postupně ztrácí smysl a vy nevíte, co dál? Ve stejné situaci se ocitla sedmadvacetiletá Veronika. Syndrom vyhoření jí vzal všechny barvy ze života. Z posledních sil udělá to jediné, co je v dané chvíli možné - od všeho se odstřihne a vydává se do své zamilované Itálie s nadějí, že jí kolébka renesance vlije do žil trochu života a opět uvidí na světě duhu. Autorka a vypravěčka v jedné osobě s humorem a dávkou sebeironie objevuje překrásné historické město, učí se italsky, poznává nové přátelé i odlišný životní styl. Podaří se Veronice během sta dní znovu nelézt smysl života? Varování: Kniha způsobuje touhu navštívit Florencii... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Florencie, moje (sebe)láska. Přihlašte se a napište ho.

tami1
07.12.2024 4 z 5

Cesta za sebepoznáním okořeněná láskou k Florencii. Jelikož jsem tam nedávno pár dnů strávila, užila jsem si to.
Trochu problém jsem měla s Verou, hlavně s její nezralostí a nerozhodností. Přišlo mi, že prezentuje nijakost a rozervanost dnešní mladé generace.

marketa9084
26.11.2024 5 z 5

Velmi čtivá kniha s barvitým popisem města ve kterém tvořili takový umělci jako Leonardo da Vinci či Botticelli. Člověk, zde při toulání uličkami musí cítit tuto jedinečnou atmosféru. Ve čtenáři kniha probouzí touhu uskutečnit podobnou cestu. Já osobně závidím tu možnost pobýt v tomto městě delší dobu mimo turistickou sezónu a zažít toto město autenticky. Super jsou i vysvětlivky na konci kapitol.

Noisette73
30.10.2024 2 z 5

Zajímavostí o Itálii byly fajn, ale jen některé, protože místy připomínalo učebnici dějepisu a to hodně suchopárnou, ale příběh Veroniky mě nezaujal, bohužel.

Prokletí svatých, Plameny války a další knižní novinky (25. týden)

16.06.2024

Kniha Florencie, moje (sebe)láska v seznamech