Charley komentáře u knih
Tak tahle knížka mě vůbec nebavila. Začala jsem ji číst, jelikož se tam nic nedělo podívala jsem se tak do třičtvrtě knížky jestli se tam něco změnilo a ono nic. Přeskočila jsem to, ale ničemu to nevadilo, protože se jednalo stále o to samé. Opravdu hrozně nezáživné. Jednu hvězdičku dávam jenom proto, protože to má jen pár stránek, takže mi to nezabralo zbytečně moc času.
Možná že je to tím, že mé předchozí 3 knížky nebyly vůbec romantické nebo tím, že autorka prostě dobře píše. Knížku jsem přečetla během několika hodin. Po několika románech mi přišlo i jako plus, že mezi nimi byl vidět i romantický vztah a trochu souznění, ne jenom fyzická nevysvětlitelná přitažlivost jako v mnoha jiných románech. Prostě a jednoduše dávám prst nahoru.
Na to, že tato kniha nepatří mezi ty nejtenčí, jsem ji přečetla opravdu rychle. Děj má rychlý spád, stále se tam něco děje a proto musí být čtenář ve střehu. Všechny kousky mozaiky se ke konci pěkně skládají dohromady :)
Když jsem si jí kupovala čekala jsem popravdě trochu jiný příběh, ale i tak se mi to líbilo. Ale bohužel to nebylo zas takové, abych si to toužila přečíst ještě jednou.
Líbilo, opravdu se mi to líbilo. I přes to, že téma upírů je momentálně téměř všude.
Neodradí ani nenadchne...takhle bych tuto knížku ohodnotila já. Je to takové oddechové čtení.
Přečetla jsem ji a co z toho mám? Nic. Vůbec nic. Osobně nevím, co je na téhle knížce tolik významného.
Jedna z nejkrásnějších knížek jaké jsem četla. Vtáhla mě do děje a nepustila do poslední stránky. Četla jsem ji už 2x stále se mi líbí :)
Pěkná knížka, ale konec se mi moc nelíbil.
Jedno z nejlepších děl od Shakespeara, podle mě i lepší než Romeo a Julie
Tuhle knížku mám strašně moc ráda. Nádherný příběh. CP skvěle píše.
Zajímavý příběh, ale na mě tam bylo moc popisných scén, které mě za chvíli začaly pořádně nudit.
Říkala jsem si, že když je to povinná četba, že to nebude stát za nic. Ale vcelku se mi to i líbilo.