Charley Charley komentáře u knih

Město padlých andělů Město padlých andělů Cassandra Clare (p)

Tradičně pěkný díl a líbí se mi, že tahounem celého děje nejsou pouze dvě hlavní postavy, ale nějaký ten prostor dostávají i ostatní.

07.03.2016 4 z 5

Skrýš Skrýš Johan Theorin

I když, jak na zadní obálce píšou, bych pak měla chtít spát při rozsvícené lampě, tak jsem nechtěla. Kniha přesto měla spád a četla se velice dobře, jen ten konec mě nepotěšil. Čekala jsem, že to dopadne alespoň nějak spravedlivě.

07.01.2016 4 z 5

Rezistence Rezistence Veronica Roth

I když uznávám, že první díl byl určitým způsobem zajímavější, ale i tenhle mě bavil. Jsem zvědavá na poslední díl :)

17.09.2015 4 z 5

Zabij mrtvé Zabij mrtvé Richard Kadrey

Sice o něco slabší než první díl, ale i tak to bylo pěkně počtení. Jsem zvědavá, jak to nakonec dopadne :)

26.08.2015 3 z 5

S tebou už nikdy S tebou už nikdy Alexandra Potter

Na začátku jsem knihu několikrát odložila s komentářem: "Bože, tohle je šílená a přehnaná slaďárna!", ale když jsem četla dál zjistila jsem, že to byl úmysl autorky takhle s knihou začít. Bylo to nakonec docela příjemné počtení, ale nic bravurního. Nejsem si jistá, jestli se k autorce někdy znovu vrátím.

09.08.2015 3 z 5

Digitální pevnost Digitální pevnost Dan Brown

Moje první kniha od Browna a určitě z toho nejsem zklamaná, čtení bylo napínavé od samého počátku a v posledních kapitolách jsem odpočítávala minuty, které zbývaly do konce, než vše rozluštili :D

03.08.2015 4 z 5

Před svatbou Před svatbou Julia Quinn

Poslední tečka v krásné sérii, dokonce je mi i líto, že se s celou rodinou musím rozloučit....byla to nejlepší historicko-romantická série, kterou jsem zatím četla.

02.07.2015 5 z 5

Rohy Rohy Joe Hill (p)

Upřímně nevím, jak tuhle knihu ohodnotit. Ani nemůžu říct, jestli se mi jeho styl psaní líbí. Je to zvláštní. Určitě vím, že nemůžu říct, že by to bylo špatné...to vůbec ne, ale tak nějak na mě působí hrozně rozporuplně.

01.07.2015 3 z 5

Narcis v řetězech Narcis v řetězech Laurell K. Hamilton

Co se týká dějové linky, tak se mi tenhle díl moc líbil, mám ráda styl jakým Hamiltonová píše, ale to co se mi na knize nelíbilo byly pasáže o ardeur a přehnaným sexu. Nejsem moc zastánce popisů typu, nemůžu se vůbec ovládat a přetáhnu všechno, co vidím...ale když jsem přečkala tyhle kapitoly, tak jsem si čtení opravdu užívala. Jsem ráda, že se tam teď objevil někdo normálnější jako je Micah. Těším se na další díl :)

19.06.2015 4 z 5

Hrej tajně Hrej tajně Emma Hart

Od této knihy nečekejte nějaké hluboké myšlenky či originální nápady. Ale podle mého názoru autorka píše moc dobře a i když víte přesně, co bude následovat, tak si to rádi přečtete.

06.06.2015 4 z 5

Sandman Slim Sandman Slim Richard Kadrey

Nebylo to špatné. Nemůžu sice říci, že to bylo tak dobré, že jsem se od toho nemohla odtrhnout, ale četla jsem mnohem horší knihy. Co se mi líbilo bylo to, že se hlavní postava neustále netrápila tím, že někoho zabila...prostě to bral takový jaký to je :)

04.06.2015 3 z 5

Prométheus Prométheus Franz Fühmann

Bylo to jako číst pohádky na dobrou noc. Ale moc pěkně se to četlo :)

07.05.2015 3 z 5

Řeč květů Řeč květů Vanessa Diffenbaugh

Popravdě čekala jsem naprosto jiný příběh, ale i tak to nebylo špatné. Můžeme vidět, jak je pro děti z dětských domovů těžké zařadit se do normálního života a překonat pocit, že jsou zbyteční a nehodní lásky.

01.04.2015 3 z 5

Obsidiánový motýl Obsidiánový motýl Laurell K. Hamilton

Tak tenhle díl se mi líbil o mnoho víc, než pár předchozích. Žádné přehnané rozmluvy, koho z těch dvou si má vybrat (popravdě, po tolika dílech, bych si já už nevybrala ani jednoho :) ) a žádné "psí" oblejzání. Je to spíš o příběhu a mile mě překvapil Edward :)

28.02.2015 4 z 5

Měsíční píseň Měsíční píseň Patricia Briggs

Překvapivě velmi dobré. Rychle plynoucí děj, žádné přehnané slaďárny a občas vtipné dialogy. Určitě si přečtu další díl.

04.02.2015 4 z 5

Prohnaný Prohnaný Kevin Hearne

Musím uznat, že jsem to bylo velice příjemné odreagování, svižné, vtipné a nebylo to přehnané. Určitě sáhnu po dalším díle :)

24.01.2015 4 z 5

Objetí Objetí Jessica Shirvington

Přiznávám, že jsem očekávala, že kniha bude mnohem horší než byla. Kupodivu mě příjemně překvapila, takže doporučuji příznivcům fantasy (ale ne moc starým) :)

15.01.2015 4 z 5

Elfové II Elfové II Bernhard Hennen

Další dobrý díl. Jen škoda, že Farodin odešel...jako postava se mi zalíbil :)

30.12.2014 4 z 5

Nečekaná láska Nečekaná láska Julia Quinn

Opět moc dobrý kousek, nevím už jak mám hodnotit jednotlivé díly, protože pro ty, kteří mají rádi historickou romanci, můžu doporučit autorku jako takovou.

24.11.2014 4 z 5

Zabijáci Zabijáci Jussi Adler-Olsen

Zpočátku jsem byla trochu na vážkách, jestli knihu neodložím. Trošku mi dělal problém se vžít to míst, které jsem sotva uměla přečíst a vše se mi zdálo trochu zmatené a neucelené :) Ale potom se to rozjelo a musím uznat, že to bylo moc pěkně napsané. Až do posledních stránek jsem se nenudila. Beru také jako velké plus, že to nebylo psané jen z pohledu detektiva, který případ řešil, ale mohli jsme vše vidět z více stran. Díky téhle knize mám opravdu velkou chuť šáhnout na něco dalšího od tohoto autora.

30.10.2014 4 z 5