Charloteen komentáře u knih
Tento díl měl ze všech nejvíce těžkou a tragickou atmosféru. U ostatních knih si užijete dobrodružství, tady musíte knihu přetrpět.
Tuto knihu už jsem četla dvakrát! Je to moje asi nejoblíbenější kniha. Četla jsem jí teď podruhé, abych si mohla přečíst 2. díl a spoustu jsem si toho nepamatovala.
Příběh je napínavý, postavy jsou výborné a ten svět?!!! Fakt moc dobrá kniha.
Vždycky si říkám, co by tak autorka ještě mohla vymyslet a jestli tenhle díl nebude třeba horší než ty předchozí...
Ale horší teda fakt nebyl!! Řekla bych, že byl dokonce i lepší než ty předchozí! Bylo to děsně napínavé a hrozně čtivé.
Moje oblíbená autorka opět nezklamala. Jako asi v každé své knize rozebírá závažnou tematiku - tentokrát o domácím násilí. Děj vás úplně vcucne hned od začátku a rozhodně se nemusíte bát nudy, ale připravte se, že si neodpočinete a nebudete mít klid, dokud knihu nedočtete.
Tahle kniha byla opravdu napěchovaná dějem a napětím od úplného začátku až do konce! Občas bych řekla možná až moc:D musela jsem si dát občas při čtení odpočinek, protože kniha mi ho nedopřála.
Pokud chcete ve čtení série pokračovat, určitě neváhejte.
Kniha měla nějaké chybičky, ale na to že to je autorčina první kniha to byla jízda. Pokud máte rádi Šest Vran tak doporučuji.
Celá trilogie byla strašně miloučká :) V tomto díle bych ale ocenila více akce. Stále jsem čekala na zvrat a on přišel až na posledních stránkách. Celá řada určitě stojí na přečtení! A konec byl nečekaný, takže jsem usoudila, že čekání na zvrat se vyplatilo.
Úžasná kniha! Od začátku napínavá. Snad nejlepší z celé triologie.
Na začátku krátká definice snů, krásný starý design. Přehledný. Škoda, že není menší.