cie cie komentáře u knih

Pokoj smrti Pokoj smrti Jeffery Deaver

Je to opravdu nejslabší kniha ze série s Lincolnem Rhymem. Řekla bych, že ani napětí nevygradovalo jako obvykle. Ale i tak se celkově řadí k těm lepším detektivkám.

02.06.2014 4 z 5

Betonová zahrada Betonová zahrada Ian McEwan

Drsná kniha a na to, že byla napsána v roce 1978 klobouk dolů...tehdy musela vyvolat pořádný poprask!

29.05.2014 4 z 5

Lola Rose Lola Rose Jacqueline Wilson

Když jsem v knihovně zjistila, že pro tuto knížku musím do dětského oddělení, málem mě to odradilo, ale naštěstí jsem si ji půjčila a opravdu je to nádherná kniha i pro dospělé, i když je "psaná dětskýma očima"...jen to dítě je dospělejší než vlastní matka...

23.05.2014 5 z 5

Nespoutané sny Nespoutané sny Kathryn Harvey (p)

Moc mě to nebavilo, přišlo mi to strašně naivní...asi potřebuju, alespoň trochu reálný základ (pokud to není scifi, či fantasy), abych mohla uvěřit, že se to mohlo stát. Ani já jsem si zpočátku nemyslela, že všechny příběhy v knize dopadnou šťastně, ale byla to pohádka pro dospělé se všemi happy endy, co si jen člověk může vymyslet, což mě dost zklamalo.

22.05.2014 2 z 5

Posel Posel Markus Zusak

Úžasný neotřelý nápad a napětí až do konce, co víc si od knížky přát? ;-)

16.05.2014 5 z 5

Triptych Triptych Karin Slaughter

Tahle knížka mě vyloženě nadchla! I když od půlky knihy víte, kdo je vrah, tak to vůbec nevadí a jen si řeknete, že to autorka na vás pěkně "zahrála"...velké plus za hlavního hrdinu, který není dokonalý.

14.05.2014 5 z 5

Hotel na rohu hořkosti a štěstí Hotel na rohu hořkosti a štěstí Jamie Ford

Nádherná kniha, pěkný příběh, ale především zajímavé historické pozadí...velké plus za to, že jsem do poslední chvíle nevěděla, jak to dopadne!

09.05.2014 5 z 5

Zběsilost Zběsilost Karin Slaughter

Skvělá napínavá kniha! Jen jsem hned uhádla kdo je vrah...

05.05.2014 4 z 5

Vražedná povaha Vražedná povaha John Connolly

Celkem jsem se nudila...asi mám větší očekávání než je pak skutečnost, Connolly mě celkem nadchl prvním dílem, ale teď ho čtu spíš ze setrvačnosti.

05.05.2014 3 z 5

Noc trifidů Noc trifidů Simon Clark

Noc trifidů se mi dokonce líbila víc než Den trifidů, super počtení.

25.04.2014 4 z 5

Hanebná kráska Hanebná kráska Martina Cole

Asi jsem čekala, že to bude víc reálný příběh a ne psané jako román pro ženy...nebo jsem udělala chybu, že jsem to četla po knížce Poprvé a pak pořád znovu, nevím, každopádně mě to nebavilo.

22.04.2014 2 z 5

A pavouk přichází A pavouk přichází James Patterson

Skvělá knížka, těším se na další díly.

16.04.2014 4 z 5

Žena v kleci Žena v kleci Jussi Adler-Olsen

Ubírám jednu hvězdu za to, že jsem skoro od začátku věděla kdo bude vrah, jinak super detektivka ;-)

14.04.2014 4 z 5

Den co den Den co den David Levithan

Skvělý originální nápad, ale chyběl mi trochu lepší a promyšlenější konec...

08.04.2014 4 z 5

Ledová princezna Ledová princezna Camilla Läckberg

Průměr, nezklame, ale ani nenadchne...pokud člověk zrovna nemá co číst, proč ne.

02.04.2014 3 z 5

Dívka z nočních můr Dívka z nočních můr Kendare Blake

Po komentářích zde, jsem od této knihy už moc neočekávala, ale možná díky tomu mi kniha přišla napínavá až do konce. Řekla bych, že byla dokonce napínavější než první díl. Líbilo se mi, jak to dopadlo a rozhodně to nebylo zklamání, jak píšou ostatní. Naopak bych řekla, že je to jedna z mála knih, kdy druhý díl byl minimálně stejně dobrý jako první.

31.03.2014 4 z 5

Trápení Trápení Richelle Mead

To se nedalo ani dočíst! Strašná kniha!

31.03.2014

Švábi Švábi Jo Nesbø

Možná se mi to líbilo hlavně proto, že jsem byla v Thajsku a připomněla jsem si tamější atmosféru (hlavně popis místní dopravy :-D), ale strhávám jednu hvězdu za to, že příběh je nachlup stejný jako v prvním díle.

31.03.2014 4 z 5

Tisíce planoucích sluncí Tisíce planoucích sluncí Khaled Hosseini

Úžasná kniha, doporučuji!!!

31.03.2014 5 z 5

Ve znamení Štíra Ve znamení Štíra Maggie Stiefvater

Moc se mi to líbilo, právě díky originálnímu nápadu o "masožravých koních".

31.03.2014 5 z 5