Colletka Colletka komentáře u knih

Hrob mé sestry Hrob mé sestry Robert Dugoni

Při čtění knihy jsem se cítila jako na horské dráze. Začátek super, střed byl slabší a zbytečně zdlouhavý, konec knížky jsem hltala jedním dechem. Zajímavý námět a překvapivé zvraty.

11.03.2018 3 z 5

O letadélku Káněti O letadélku Káněti Bohumil Říha

Nostalgie :)

11.01.2018 5 z 5

Stalker Stalker Lars Kepler

Fajn závěr :)

28.10.2017 4 z 5

Hřbitov nadějí Hřbitov nadějí Karin Slaughter

Zatím nejslabší díl. Snad další budou lepší.

12.02.2017 3 z 5

Triptych Triptych Karin Slaughter

Ze začátku jsem byla trochu zmatená, autorka malinko přeskakovala mezi jednotlivými příběhy. Ale rychle jsem si na její styl psaní zvykla a přišel mi úžasný! Čtenáře to vtáhne do příběhu, i kdyby nechtěl.

28.06.2016 5 z 5

Dívka ve vlaku Dívka ve vlaku Paula Hawkins

Knížka velmi překvapila, moc jsem od ní totiž nečekala. Moje první kniha od autorky a myslím, že si od ní přečtu ještě další kousky. Perfektně napsáno, zatím jsem se s podobným sepsáním knihy nesetkala. Vůbec jsem se nenudila a hrozně jsem se těšila, až budu moct ve čtení zas pokračovat. Napínavé až do konce.

20.05.2016 4 z 5

Mág – Učedník Mág – Učedník Raymond E. Feist

Dokonalé dílo. V době, kdy jsem Ságu Trhlinové války četla jsem samotným příběhem doslova žila.

19.10.2015 5 z 5

Panenka Panenka Mo Hayder

Poprvé, kdy jsem nedokázala během čtení odhalit pachatele. Napínavé, dokonale matoucí, konec naprosté překvapení. Nemůžu dát méně než 5*.

02.09.2015 5 z 5

Poustevník Poustevník Jørn Lier Horst

Náhodou jsem zjistila, že mám knihu ve čtečce, zrovna jsem neměla co číst, tak jsem se do ní pustila … a ona už nepustila mě! Obrovské překvapení, sice až 9 kniha v sérii, ale moje první od autora. Uspěchaný konec, proto ubírám jednu hvězdu. Určitě si přečtu další díly.

25.09.2024 4 z 5

Dokonalé stopy Dokonalé stopy Helen Fields

Brala bych více napětí.

10.02.2021 3 z 5

Kaštánek Kaštánek Søren Sveistrup

Proč se do 58 kapitoly nic nedělo! Proč, proč?! Zbytek knížky paráda, velmi zajímavé téma pro příběh.

18.09.2020 3 z 5

Pán much Pán much William Golding

Nedočteno ...

04.04.2019 2 z 5

Přítelkyně smrti Přítelkyně smrti Bernhard Aichner

Průměr. Nic, u čeho bych si řekla ..WOW!

04.04.2019 3 z 5

Kruh Kruh Bernard Minier

DOBRÉ - místy zbytečně komplikované a zdlouhavé.

15.05.2018 3 z 5

Noční lov Noční lov Robert Bryndza

Lepší jak díl Dívka v ledu. Knížka se hezky četla, děj je svižný a napínavý. Ale neustálé odvolávání Eriky od případů, která pak pátrá nečekaně na vlastní pěst a napadání jen její osoby už začíná být trochu nuda.

23.01.2018 3 z 5

Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti Ransom Riggs

Taková napínavá pohádka :)

12.11.2017 3 z 5

Tak to je, tak to bude Tak to je, tak to bude Sharon J. Bolton

Přečteno jedním dechem. Super!

17.09.2017 5 z 5

Svědkyně ohně Svědkyně ohně Lars Kepler

Bohužel tento díl byl docela zklamání. Přišla mi kniha méně propracovaná a promyšlená. Joona chvilkami působí jako super hrdina, což se mi moc nezamlouvá.

31.08.2017 3 z 5

Jama a kyvadlo Jama a kyvadlo Edgar Allan Poe