CrazyPiškot

Příběh se mi moc líbil, bylo to krásné a milé čtení. Žádná věc, která se tam stala, vlastně není nereálná a nebyly tam žádné extrémy. Krásné čtení, které plynulo tak něžně...

Další díl, další krásný příběh Jesky. Je to oddychové, miloučké, poučné počteníčko, ke kterému se ráda vracím. Žádné zbytečné zápletky, příběh prostě plyne a najednou je konec knihy. Série Dalajlámovy kočky je pro mne už srdeční záležitostí :-)

V tomto díle je takový jemný návod, jak začít s meditací a taky proč. Rinpoče tomu krásně přichází na kloub a myslím, že čtenář má pak chuť to zkusit taky :-) Všechny díly Dalajlámovy kočky mám moc ráda, ty její myšlenkové pochody jsou tak osvěžující a rychle se do ní člověk vžije :-)

Citlivě napsaná knížka, kde člověk může najít spoustu moudrosti a pochopení pro všechny bytosti. Uvedené informace se dají krásně aplikovat nejen na mazlíčky, ale i do osobního života.

Téma, které provází celou knížku i další díly, mi je velice blízké. Je krásně jednoduše a zábavně napsána, že i člověk, který nemá povědomí o této fylozofii, získá krásný přehled a třeba se nechá inspirovat. Je to oddechové, poučné, ale i zábavné dílko. Velmi rychle mne Rinpočino vyprávění vtáhlo do děje. Patří mezi mé oblíbené knížky, ke kterým se ráda vracím a ráda doporučuji dál.

Prostě pecka kniha. Takových uspořádaných a ucelených informací v jedné knížce, prostě radost. Skvělá knížka, která mi pomohla v barfování, které má výsledky :-)

Krásně a citlivě napsaná knížka. U mnoha pasáží jsem měla na krajíčku. Často mi v hlavě zní věta z knihy : "Smrt je zdrojem moudrosti pro lásku a život."

Po tomto vydání jsem toužila už od svých osmi let a konečně ho mám u sebe. Do bajek jsem se zamilovala jako malá a stále mne to nepustilo. Vždy tam najdu nějaké aktuální moudro, které mne nakopne :-) Knížku mám u postele a když potřebuji radu, sáhnu po ní jako po první pomoci. Bajky by si měl přečíst každý a u každé se zastavit a zapřemýšlet. Možná by byl ten svět pak o něco lepší a klidnější.