crazyslunicko crazyslunicko komentáře u knih

Mušle Mušle Hana Oboda Kolaříková

Velice silný příběh. Nedokážu pochopit jak matka mohla opustit své dítě a nechat ho napospas.. Naopak obdivuji babičku Annu, že to všechno zvládla.. Konec je zdrcující smutný..

30.11.2024 5 z 5

Nikdy se nevzdávej! Nikdy se nevzdávej! Benjamin Ferencz

Zajímavá inspirační kniha.. O chlapci, který se z chudých poměrů dostal na střední i vysokou školu a byl velmi váženým právníkem. Měl velice zajímavý život

30.11.2024 3.5 z 5

Únik před Houdinim Únik před Houdinim Kerri Maniscalco

Tak tohle byl naprosto fenomenální díl.. Četla jsem druhý díl a teď třetí a je to mnohem, mnohem lepší. Těším se na poslední díl. Hrozně mě to bavilo jak měla Andreuy Rose tajemství a po nocích měla svůj program bez Thomase - Ikdyž je to velký velký sympaťák.. tak cirkus a jeho vedoucí měli něco do sebe. Trochu jsem byla v šoku z konce a odhalení.. Byla by radši za další pokračování hvězdné trojice. Obdivuji Thomase, že zachoval klid a dal Andreuy Rose svobodu ve výběru.

25.11.2024 5 z 5

Nacistova dcera Nacistova dcera Max Czornyj

Já popravdě nevím kde začít. Mám z toho různé pocity. Na jednu stranu byl příběh o velice staré paní, která trpí Aizheimrem. A přestože se o snaží odčinit minulost a přispívá finance na oběti nacismu, tak má pocit, že nese gen zlá. Pak se tam prolínají příběhy ještě Anny a její matky. Nakonec dojde k rozuzlení..

26.12.2024 3.5 z 5

Kdopak je ta zrzka? Kdopak je ta zrzka? Alice Clayton

Ehm.. Nějak nevím co k tomu napsat. První polovina byla strašná. Jako když se seznamují puberťáci a chtějí sex... Pak jsem byla v šoku, když k sexu v podstatě nedošlo? Tak trochu těžko uvěřitelný příběh dvou lidí, kteří se náhodou potkají a jeden z nich je náhodou filmová hvězda. Druhá polovina knihy už celkem ušla, ale prostě furt jenom sexuální narážky, hrátky a apod.

24.12.2024 3 z 5