croise komentáře u knih
ale jo, na to, že je autorkou mladá holčina, si myslím, že je to docela dobře napsáno. Uvidíme, jestli a jak se bude zlepšovat.
Martina Cole prostě umí psát, kniha se čte dobře, ale je pravda, že se dost opakuje. Líbí se mi, že se snaží vcítit do každé postavy, takže i ten nejhorší parchant má nějakou kladnou stránku. Po všech jejích knihách mám ovšem pocit, že v Anglii žijí jen samí mafiáni :)
knihy Johna Scalzi se moc dobře čtou. Sice jsem se dlouho přemlouvala, než jsem ji vzala do rukou, ale zhltla jsem ji velmi rychle. Jack Holloway je sympaťák a vždy je o krok napřed. A hlavně je uvěřitelný - nemyslí jen na druhé, ale i na sebe :)
jak je momentálně mezi lidmi moderní erotická literatura, tak je toho sexu v "Anitě" čím dál víc. Škoda, přistihla jsem se při tom, že přeskakuji některé pasáže, prostě mě to už nudí :( ale jinak se knížka čte skvěle, a děj je dobře postaven
Čtu cokoliv od Neomillnerové, je to skvělá spisovatelka, ale povídky prostě nemám ráda, než se s hrdinkou sžiju a oblíbím si ji, už je konec :( proto jen 80%
Cetla jsem tuto knihu uz asi15x a pokazde v ni najdu neco noveho ... proste kniha meho zivota
Cas od casu to na me prijde a musim si ji precit - kdysi jsem videla serial s Martou Vancurovou ... a takhle nejak si Janu predstavuji