Čtenářka368 komentáře u knih
(SPOILER) Tak jo, tohle nebylo vůbec špatné. Až na ten konec. Možná kdyby autorka ve finiši absolutně neztratila dech, vyšplhalo se to ke 4 hvězdám. Hlavně díky tomu, že se zde neopakuje jediná sexuální scéna a to je jich kniha úplně plná. Jak už tu zmiňují ostatní, bez použití jediné vulgarity a přesto velmi vzrušující. Nicméně konec je fakt hodně useknutý, urychlený a studený.
(SPOILER) Tak tady na sex půlku knihy rozhodně čekat nebudete a pak se ho dočkáte skoro v každé kapitole. Kniha není špatná. Jen jsem něco podobného už četla hodněkrát. Hrozivý šéf a asistentka, co si nenechá nic líbit ... a pak zas všechno. Nicméně se řadí k těm lepším. Dost často tyhle knihy končí odpadem. Tohle ten případ není.
Druhý díl, Rozkoše léta mně bavilo víc. Rozkoše zimy nejsou propadák, ale něco tomu chybělo. Rozhodně ne sex, toho tam bylo požehnaně. A nebyl špatný a i když obsahuje nějaké to plácání, pořád je to hlavně romance. Část příběhu se odehrává v pralese, to je docela originální. Pak už to trochu vázlo. A popravdě kromě pralesa knihu okamžitě zapomenete.
Po rozkoších zimy jsem se rozhodla pustit do další knihy autorky. Tahle jednohubka se mi líbila mnohem víc. I když se má jednat o knihu s BDSM tematikou, je to prostě sladká romance sem tam s nějakým provazem a plácnutím. Sexu bylo teda až dost a i ve chvílích, kdy by člověk na sex ani nemyslel, ale dějová linka nebyla vůbec špatná. Jen ty bohatý překrásný dědičky už se mi zajídají.
Na tenhle dil jsem se těšila, protože mi protagonisti byli sympatičtí už z minulých dílů (narozdíl od 2. dílu, kde jsem to měla naopak a také mi přišel slabý.) A povedlo se. Zatím nejlepší díl série. Hodně chemie, reálnější zápletka a zbytečně přeslazený konec. Jo dostala jsem přesně to, co bych od tohohle žánru očekávala. 4.díl si s chutí přečtu.
S drobnými výhradami mě kniha moc bavila. Chystám se jí přečíst znovu a tentokrát v češtině.
Předlohou k hlavním postavám byly Rey a Kylo Ren. A to byl první problém. Jsem fanynka Star Wars a tyhle postavy jsou tak specifické a silné a vůbec jsem je za tímhle příběhem neviděla. Rušilo mě to. Navíc se postavy chovaly dost nezrale - i jako studentka vědkyně, natož jako profesor. A už se opakuju, ale já prostě nemusím ty knihy z obou pohledů. Strašně to odkrývá karty. Zbytek byl ale super. Příběh, chemie, sympatické postavy, vědecké prostředí. Kvůli výše zmíněným nedostatkům dávám "jen" 4 hvězdy i když kniha byla moc příjemná, místy vtipná a vrátím se k ní.
(SPOILER) Tenhle počin už si určitě znova nepřečtu. První díl mě bavil a těšila jsem se na druhý. Jiskření je nabité sexem a i když zezačátku mi to vůbec nevadilo - scény měly říz a chemii, ke konci už jsem skřípala zubama kdykoliv se na sebe ty dva vrhli. Bylo toho prostě moc a upřímně mezi těmi dvěma ani nic jinýho nebylo.
Navíc Fallon ani Madoc mně vůbec nepřirostli k srdci. Celé to bylo nereálné, přehnané a protivné. Svatba už tomu celému nasadila jen korunu. A ta Jaxova pomsta. Konec jsem už přeskakovala. Kdyby nebylo slibného začátku, tak by to byla čistokrevná jedna hvězda.
Přečteno již dvakrát. Až na to, že hlavní hrdinka ke zbytečně agresivní a celé knize to ubírá na autentičnosti a hrdince na vyzrálosti a sympatiích, je kniha bezvadná. Napínavá a se spoustou chemie. Kdo má rád hate to love romantiku (tady spíš love-hate-love), tak tady si rozhodne přijde na své.
(SPOILER) Tuhle knihu jsem kdysi četla, ale úplně jsem na to zapomněla. Po čase druhého čtení se mi vybavila a tak nějak jsem začala tušit, že to zas taková hitparáda nebyla. Teď podruhé jsem jí navíc četla po jiné knize od autorky (Struny lásky) a ta je teda nesrovnatelně hlubší a zajímavější a i chemie postav pro mě funguje lépe. I když první scéna v koupelně je tady hodně povedená.
Velmi slušné tři hvězdy, ale něco tomu prostě chybělo. Asi bych tak nějak nepřeskočila fázi, kdy byl Jamie ve vězení, myslím si, že tam byl prostor pro hlubší místo knihy.
Skvělá kniha. Silný příběh, který si pamatuji i po několika týdnech do detailů a znovu a znovu si na knihu vzpomínám. Tomuhle opravdu nic nechybělo. Chemie fungovala, romantická linka byla silná a dojemná hlavní postavy byly uvěřitelné i když se jednalo o lidi z hudební branže. Určite se ke knize v budoucnu znovu vrátím.
Hate to love romantika s kořeny v minulosti. Přiznám se, že tady jsem párkrát kroutila hlavou, některé scény byly přitažené za vlasy ( to jsem ale u autorky zvyklá), kniha se hodně vracela do minulosti. Za mě spíš průměrná kniha od autorky
První kniha od L.J.Shen, která se mi dostala do ruky. Od té doby jsem ji přečetla ještě jednou. Poprvé jsem jí doslova hltala a i když mi Eddie nepřirostla k srdci, líbila se mi "zakázaná" přitažlivost, chemie mezi hlavními hrdiny a opravdu otevřené, ale ne směšné, popisování sex.scén. Dnes už vím, že to autorka umí ještě otevřeněji, zakázaněji a tak dále, ale tohle je pořád jedna z mých nej knih od autorky.
Tenhle díl se mi líbil ze všech nejméně. Autorka často šokuje a brousí na hraně toho, co čtenář ještě snese a tady už mi to prostě nesedlo. Hlavně proto, že l.J.Shen vybírám s určitým záměrem - odpočinout si, vypnout, zasnít se. A tohle bylo příliš těžké téma na pojetí vlastně eroticky nabité knihy. Kniha není určitě špatná, tohle je čistě otázka vkusu a nálady.
To, co bych odpustila kdejaké autorce L.J.Shen prostě odpustit nelze - těžce průměrnou knihu. Tennesse je hodná holka, taková Popelka dnešní doby. Jenže její submisivita hraničí s blbostí. Její rodinu bych profackovala komplet kromě syna, který je paradoxně k věku, jediným normálním a vyzrálým člověkem v jinak podivném maloměstě. Doktůrek s knírem připomínajícím postavu z německého porna (fuj panebože proč) se pochlapí až ke konci, jinak je to onuce jako naše hlavní hrdinka. Vlastně to prostředí knihy docela vtáhne, ale sladký mi to fakt nepřišlo. Spíš smutný, iritující, a odpudivý - především kvůli chování lidí k hlavní postavě. Četla jsem bez špetky natěšenosti několik dní. Autorka má, dle mého mínění, obrovský talent na drsnější knihy v rámci Young Adult literatury, ale sladké romány jí nejdou.
Autorka velmi úspěšně navázala na předchozí sérii a její knihy dětí Hot Holes jsou snad ještě lepší. Když pominu fakt, jak mě neskutečně iritovala matka Darii (ta mě mimochodem štvala už v původním příběhu, který byl o ní, tak mě to strašně bavilo. Hate to love linka jak má být. A spousta napětí a jiskřeni mezi hlavními hrdiny.
Poprvé se mi kniha moc nelíbila. Vicious na mě byl příliš temný a občas mi u knihy nebylo moc dobře. Podruhé (po přečtení mnohem více knížek s dark bully tematikou) už mi přišla lepší a užila jsem si ji. Millie i Vicious jsou velmi silné postavy. Millie si člověk jako hodnou holku od vedle oblíbí a trhá mu srdce, že je na ní někdo tak hnusný. Děj po letech jsem pak doslova hltala.
Pokračování druhé knihy bylo víc zaměřeno na vývoj událostí ohledně traumat z dětství hlavní postavy. A samozřejmě se do hry vrátil Luca. I když mě kniha opět pohltila, už tam byly slabší pasáže, včetně rozuzlení.
Tohle byla proste pecka. Přečteno už dvakrát. A pamatuju si, že poprvé jsem si trhala vlasy, že ještě nevyšel druhý díl a začala jsem pátrat v jakých jazycích už existuje, abych si přečetla pokračování. Autorka vám při čtení dokáže zlomit srdce hned několikrát. A ty sympatické hlavní postavy a jiskření mezi nimi, tohle když se v knize potká, je to vždycky super. A tady to všechno dosedlo.
Série pokračuje velmi kvalitně, i když první kniha pro mě byla natolik silná, že druhá už byl přeci jen malinko odvar. Nicméne pořád velmi chutný odvar, co jsem přečetla prakticky na jeden zátah. Konec vás opět naláká, ale pravda je, že už se na třetí díl netřesu tolik jako na druhý. Nicméně autorka by si zasloužila překlad dalších knih do češtiny!
Dark bully romance, která nesedne každému, ale já mám ty antihrdiny prostě v knihách ráda. Typický příběh ze střední školy, hodně žhavá hate love linka (spíš hate) a zvláštní erotické scény. No a ten konec. Rok jsem napjatě čekala na pokračování. A to se mi stane jen u opravdu zajímavé knihy.