ctenarkaEva ctenarkaEva komentáře u knih

Kazatel Kazatel Camilla Läckberg

Zajímavý příběh, čtivý, byla jsem zvědavá, jak vše dopadne. I když se mi také pletly některé postavy a příběhy s náboženskou tématikou moc nemusím, tak se mi tato kniha líbila a těším se na další díly.

23.08.2019 4 z 5

Zlatá klec Zlatá klec Camilla Läckberg

Celkem čtivý příběh se zajímavým koncem. Ale stejně jako někteří jiní čtenáři si moc nedokážu představit, o čem by mělo být pokračování.

23.08.2019 3 z 5

Vražda s vůní mandlí Vražda s vůní mandlí Camilla Läckberg

Jak už psalo více čtenářů přede mnou, také bych tuto knihu nazvala "detektivní jednohubkou". Přečteno během krátké chvíle, fajn na odreagování, nebylo třeba žádné velké přemýšlení. Ráda si od této autorky přečtu i další knihy.

23.07.2019 3 z 5

Ztracený Ztracený Tim Weaver

Zajímavý příběh ze zajímavého prostředí. David Raker je sympaťák, i když občas mi jeho styl pátraní připadá až trochu přehnaný

17.06.2019 4 z 5

Na dně Na dně Rachel Caine (p)

Napínavý příběh se zajímavou zápletkou, ale s dost přehnaným koncem. Jak už bylo zmíněno, také jsem zvědavá, jestli vznikne pokračování.

15.06.2019 4 z 5

Místo na slunci Místo na slunci Elizabeth Haran

Příjemné odpočinkové čtení o dívce z města, která se řízením osudu ocitne sama v Austrálii a musí se poprat se životem.

16.05.2019 4 z 5

Smrtelné nebezpečí Smrtelné nebezpečí Sandra Brown

Pěkná detektivka s velmi nečekaným závěrem. Stejně jako v jiných knihách Sandry Brown mi některé zápletky připadaly až moc nereálné, ale kniha se četla dobře a byla jsem zvědavá, jak vše dopadne

17.04.2019 3 z 5

Pomsta Pomsta Sandra Brown

V této knize opět nechyběla romantika i napětí, jak bývá u Sandry Brown zvykem. Dlouho mi trvalo, než jsem se do knihy začetla, děj mi místy připadal zdlouhavý, některé situace nepravděpodobné, ale přesto se kniha četla dobře a nechybělo i nějaké to překvapení.

11.04.2019 3 z 5

Není úniku Není úniku Taylor Adams

Kniha se četla dobře, byla napínavá, ale bylo v ní až příliš mnoho stěží uvěřitelných situací.

23.03.2019 2 z 5

Mrazivý chlad Mrazivý chlad Sandra Brown

Jak už se objevilo v komentářích přede mnou - i tato kniha jede v typickém stylu detektivek Sandry Brown: detektivní zápletka, hodně kandidátů na podezřelé, krkolomné těžko uvěřitelné situace, milostná zápletka, nečekané rozuzlení. Četla se dobře, ale těch těžce uvěřitelných situací se mi tady zdálo přece jen více než obvykle. Víc se mi líbily knihy Skryté zlo a Podraz, které jsem nedávno přečetla.

05.03.2019 3 z 5

Krutá volba Krutá volba Diane Chamberlain

Čtivý příběh, podobně jako další kniha od této autorky (Strom odvahy) mi děj místy připadal až přehnaně neuvěřitelný. Přesto jsem se od knihy nemohla odtrhnout.

15.07.2018 4 z 5

Spálená obloha Spálená obloha Gilly Macmillan

Napínavý psychologický thriller. Nejdříve mi děj připadal hodně rozvleklý, ale postupně se mi četl lépe. Musela jsem číst dál a dál, abych se dozvěděla, jak dopadl. Konec byl překvapivý. Určitě stojí za přečtení.

30.04.2018 4 z 5

Někdo cizí v domě Někdo cizí v domě Shari Lapena

Pohodová detektivka, kterou přečtete za chvilku. Je psaná svižně, má krátké kapitoly i poměrně krátké a jednoduché věty. Ale nechybí napětí a bude vyhovovat i těm, kteří nemají rádi příliš mnoho postav. Na odreagování a rychlé přečtení super, ale žádnou hlubokou stopu nejspíš nezanechá.

03.04.2018 3 z 5

Dokonalý cizinec Dokonalý cizinec Renée Knight

Zajímavý příběh, spíše psychologické drama než thrilller o tom, že ne všechno je tak, jak na první pohled vypadá. Začátek byl zajímavý, nemohla jsem se od čtení odtrhnout, střední část ubíhala pomaleji a konec byl překvapující.

24.08.2017

Dvakrát do stejné řeky Dvakrát do stejné řeky Louise Candlish

Kniha mě nebaví, nepodařilo se mi do ní začíst a odkládám ji.

15.06.2024

Anděl smrti Anděl smrti Robert Bryndza

Moc jsem se těšila na další knihu o Erice, ale bohužel jsem byla zklamaná. Tento příběh mě nebavil, připadal mi rozvleklý, vůbec ne napínavý. Několikrát jsem při čtení usnula, chybělo mi napětí, které bývalo hlavně v počátečních knihách z této série. Chybělo mi podrobnější vysvětlení některých situací, připadalo mi to, jako kdyby knihu ani nenapsal R.Bryndza.

08.06.2024 2 z 5

Vražda za trest Vražda za trest Catherine Shepherd

Tak tento díl mě bohužel vůbec neoslovil a nebavil. Měla jsem problém knihu dočíst.

26.12.2023

Bouře Bouře Kristina Ohlsson

Nějak se mi nepodařilo se začíst. Nevyhoval mi styl psaní, děj mě nebavil, dopadlo to tak, že jsem přeskočila na konec a dozvěděla se rozuzlení.

09.11.2023

Minutky Minutky Veronika Jonešová

Z prvního dílu jsem nebyla až tak nadšená, přesto jsem chtěla dát autorce šanci a přečetla jsem i druhý díl. Bohužel se mi líbil ještě méně, asi jdu proti většinovému proudu, ale příběh mě nebavil a nevyhovovaly mi pohledy do minulosti a budoucnosti. Autorce přeji hodně úspěchů, je vidět, že její tvorba si nachází spoustu nadšených čtenářů.

10.04.2023 3 z 5

Skočný příliv Skočný příliv Rolf Börjlind

Tak já jsem se bohužel nedokázala pořádně začíst tak, abych se orientovala ve velkém množství postav a v dějových liniích. Asi mi spíš vyhovují jiní autoři a jiný způsob vyprávění. Ale Olivia mi byla sympatická a fandila jsem jí.

27.08.2022