Kazatel přehled
Camilla Läckberg
Erika Falcková & Patrik Hedström série
V pobřežních skalách poblíž švédského městečka Fjällbacka je objevena mrtvola ženy. Pod tělem oběti jsou však nalezeny kostry dvou dalších žen, které zmizely před dvaceti lety. Pitva potvrdí, že všechny tři zemřely stejným způsobem. Jde o jednoho vraha, který se z neznámých důvodů na dvacet let odmlčel, nebo někdo původního pachatele napodobuje? Situace se ještě zhorší, když z blízkého kempu beze stopy zmizí sedmnáctiletá dívka...... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kazatel. Přihlašte se a napište ho.
Napínavá detektivka, která by si zasloužila možná plný počet hvězdiček, nebýt ovšem Eriky a jejího těhotenství. Tahle dějová linka mi byla nesmírně protivná a otravná. Asi to tak v moderním Švédsku je, ale mně to připadalo, jako kdyby si Erika myslela, že je jediná na světě těhotná:-) A to nemluvím o rodině její sestry. :-))
Tento díl od švédské královny detektivek se mi líbil ještě o krapet víc, než Ledová princezna. Baví mě prolínající linky včetně té osobní hlavních postav, Eriky a Patrika. Chvílemi to zavání až vztahovým čtením pro ženy, ale autorka to zdárně prokládá detektivní linkou, která je jaksepatří napínavá a nutí vás číst bez dechu až dokud nezjistíte, jak to bylo. Za mě sázka na jistotu, skvělá oddechová detektivka.
Kniha Kazatel v seznamech
v Přečtených | 1 412x |
švédská literatura švédské detektivky
2009 | Ledová princezna |
2014 | Andělíčkářka |
2019 | Zlatá klec |
2018 | Čarodějnice |
2010 | Kazatel |
V těch jménech jsem měla dokonalý chaos. Pachatel překvapivý. Docela obehrané téma.