cukrovka komentáře u knih
Zatím nejslabší kniha od této autorky. Hlavní hrdinky mě vytáčely - Judita svými vykonstruovanými představami, Mila svou naivitou. Příběh se ani pořádně nerozvíjel.
Jako ostatní knihy této série je velmi čtivá. Oliver byl chápavým a rozumným partnerem, ale Lola mi moc nesedla.
Čtivý příběh se zajímavým námětem. Jen mě trochu vadilo prolínání návratu v čase se sny. Trochu jsem se v tom ztrácela.
Příjemné čtení na volné odpoledne. Vtipná romantika, předvídatelná, ale milá.
Skvělá kniha plná napětí a akce až do poslední stránky. Nemohla jsem se od ní odtrhnout. Všem doporučuji.
Taková oddechovka, která neurazí. Myslela jsem, že tam bude více zamyšlení nad smyslem života.
Zajímavý nápad, hezké ilustrace, ale do čtení jsem se musela nutit. To se mi stává opravdu málokdy.
Opět příběh plný akce a napětí, který se skvěle četl. Harry je úžasný v boji proti zlu a ve své práci se stále zlepšuje. Také jeho přátelé ho nenechají v boji samotného. Nelze než doporučit.
Opět skvělé čtení oplývající vtipem. Více se nám zde odkrývá tajemství Harryho rodiny.
Opět zajímavé čtení. Vtipný Harry Dresden, kterému pomáhají úžasní přátelé.
Podobné jako první díl, jen těch druhů vlkodlaků bylo nějak moc
Jednoduchá oddychovka na ošklivé odpoledne s kávou. Hezký námět, hodně jednoduše zpracovaný.
Tak za mě nic moc. Sice občas něco vtipného, ale celkově mě kniha moc nezaujala.
Nic moc. Sex hned první večer co se potkali a rozepsaný asi na padesáti stranách. Hlavní hrdinové mi ani nebyli sympatičtí.
Příjemně čtivá kniha. Romantika na pozadí válečného tažení.
Příjemné čtení, romantika je tam propojena s detektivkou.
Klasická červená knihovna, žena v nesnázích a rytíř připraven k její ochraně. Přesně to co od těchto knih lze očekávat.