Culinka Culinka komentáře u knih

Nezbytné věci Nezbytné věci Stephen King

Velmi zajímavé počtení. Styl Kingova psaní se mi líbí. Nevadil mi počáteční pomalý rozjezd a ten konec bal vážně masakr!

17.04.2014 4 z 5

Spoutáni magií Spoutáni magií Richelle Mead

Další díl od kterého jsem se prostě nemohla odtrhnout! Ten konec je tak napínavý, že se vrhnu hned na další pokračování.

04.02.2014 5 z 5

Švábi Švábi Jo Nesbø

Knížky kde Harry nepije mám radši. Rozuzlení bylo velice zajímavé. Knížka mi ale celkově přišla maličko "nudná", ale to bude tím, že jsem souběžně četla ještě jednu mnohem akčnější.

04.02.2014 4 z 5

Delikátní Dexter Delikátní Dexter Jeff Lindsay (p)

Tak tenhle díl byl rozhodně lepší než ten předchozí. Dexter se vrátil do starých kolejí, sláva! Děj byl napínavý a zajímavý, hned se vrhnu na pokračování.

16.01.2014 4 z 5

Pokud potřebuje odpočinek od knih, u kterých musíte přemýšlet, proč se děje to co se děje a chcete si přečíst o něčem jiném než o promyšlených vraždách, jděte určitě do téhle knížky. Já jsem si skvěle odpočinula a zasmála se. Thrillery a detektivky čtu velmi ráda, ale tohle bylo příjemné odbočení. Už se těším, až kouknu i na film.

13.02.2015 5 z 5

Sběratel kůží Sběratel kůží Jeffery Deaver

Teda ten konec mě sice trochu štval, protože těch kombinací bylo tolik!! Ale prostě Lincoln Rhyme :-)

23.01.2015 5 z 5

Tanec s draky 2 Tanec s draky 2 George R. R. Martin

Dopídila jsem se na konec a jsem napnutá jak kšandy. Už se těším až dostanu do ruky další díl! Škoda, že si ještě tak dlouho počkám :-(

27.07.2014 4 z 5

Hostina pro vrány 2 Hostina pro vrány 2 George R. R. Martin

Chyběla mi spousta oblibenych postav, ale právě proto musím číst dál :)

13.07.2014 4 z 5

Hostina pro vrány 1 Hostina pro vrány 1 George R. R. Martin

Tenhle díl mě asi zatím bavil nejmíň, ale rozhodně mi nebrání, abych se s chutí nevrhla na další pokračování :-)

08.07.2014 4 z 5

Bouře mečů 2 Bouře mečů 2 George R. R. Martin

Vím, že se budu opakovat z předchozích dílů, ale mě ty knížky prostě berou! Jdu na další díl, je to vážně závislost!

02.07.2014 5 z 5

Bouře mečů 1 Bouře mečů 1 George R. R. Martin

Moje závislost pokračuje. Vrhám se na další díl!

26.06.2014 5 z 5

Zabijáci Zabijáci Jussi Adler-Olsen

Vcelku zajímavé počtení. Ze začátku mi kniha přišla taková nemastná neslaná a než jsem se v ději trochu zorientovala, dalo mi to zabrat. Ale jak se to s blížícím koncem začalo stupňovat, přestala jsem litovat, že jsem četla dál.

24.02.2014 3 z 5

Poslední oběť Poslední oběť Richelle Mead

Tak a je to, dočteno. Ani se mi nechce věřit, že mě celá série tak strašně chytla. Konec je možná kapánek přeslazenej, ale celkový dojem mi to určitě nezkazilo. Jsem nadšená a určitě se k celé Vampýrské akademii ještě někdy vrátím!

06.02.2014 5 z 5

Krvavý slib Krvavý slib Richelle Mead

Zase musim dát všechny hvězdičky. Opět jsem se začetla a nemohla přestat. No konec mě zase dostal, ach Dimitriji!

01.02.2014 5 z 5

Stínem políbená Stínem políbená Richelle Mead

Skvělý, jako předchozí díly. A ten konec, ach jo!

31.01.2014 5 z 5

Mrazivý polibek Mrazivý polibek Richelle Mead

Přečteno jedním dechem za jeden den.

29.01.2014 5 z 5

Dvojí Dexter Dvojí Dexter Jeff Lindsay (p)

Děj byl zajímavý a napínavý. Jen ty Dextrovy myšlenkový pochody, jak se blíží konec a tak, to mi k němu prostě nejde a trochu mi to vadilo. Ale konec byl teda úžasnej!

23.01.2014 4 z 5

Dexter v hlavní roli Dexter v hlavní roli Jeff Lindsay (p)

Tenhle díl mě docela zklamal. Dexter mi přišel moc "lidský" a tý omáčky v podobě myšlenkových pochodů mezi kucháním a řešením případů na mně bylo až moc a hrozně mě nebavila. Doufám, že další díl bude čtivější.

11.01.2014 2 z 5

Dexter v temnotách Dexter v temnotách Jeff Lindsay (p)

Dávám čtyři z pěti, protože předchozí dva díly mě bavily o fous víc. Ale i tak byl děj napínavý a strhující a knihu jsem přečetla jedním dechem od začátku do konce.

03.01.2014 4 z 5