Dagmara36 komentáře u knih
Stejně jako u Sněhuláka, nešla odložit dokud jsem ji nepřečetla. Skvěle napsáno. Skvěle se čte.
Za mě jsou top Digitální pevnost a Šifra..., ale Brown je Brown. Četla jsem jedním dechem, profesora prostě miluju, a ten konec jsem tak trochu předvídala a dost mě z něj mrazí. Nikdy nevíme.................
Co k tomu dodat...... Nechápu jak to mohl vůbec dát, všechny ty hrůzy kterých byl svědkem.
Je to ta nejskvělejší knížka pro děti jaká kdy vyšla. Takové prázdniny jsem vždy toužila zažít. Teď i jako dospělá po ní ráda sáhnu a směju se stále stejně jako když jsem byla malá.
Od začátku se mi líbil ten styl, u některých knih mě ruší když se skáče do minulost a zpět, ale tady mi to tak nějak nevadilo. Zhltla jsem opět pomalu na jeden zátah. V postavách jsem se vyznala, nebyl s tím žádný problém.
Hammarbyjská série - skvělé čtení, skvělé zpracování. Jsem moc zvědavá na pokračování. Doufám, že autorka udrží laťku, kterou nastavila hodně vysoko.
Přečetla jsem za jediný den, Andělíčkářka byla rozhodně lepší. Ale jako oddychovka dobrý.
Dávám pouze tři hvězdičky. Nečetla se špatně, ale nějak mi vadilo to rozvláčné vysvětlování všeho okolo. U jiných autorů tu omáčku skoro nevnímám, je prostě skvěle zabudovaná v příběhu, tady mi to přišlo trochu násilné. Ale jinak zajímavý příběh.
Mám předčtené všechny - Šifra mistra Leonarda ......až Inferno, všechny skvělé, ale tahle mě dostala, ten zvrat na konci sem fakt nečekala, dostal mě. Dávám plný počet hvězdiček a jdu číst Digitální pevnost.
Jak jinak, než dát všechny hvězdičky. Super čtení, krátké kapitoly, krásně se čte. Už se těším až dopíší další. Děj byl svěží, skvěle ubíhal.
Kniha se mi líbila. A ten konec, ten jsem opravdu nečekala. Docela mě Theorin dostal.
Krásné čtení, ani mi nepřipadalo, že je v knize moc postav jak zde píšou jiní. Napínavé až do konce. Těším se na další knihu této autorky.