Damonka12 komentáře u knih
Knihu jsem původně četla jen z povinnosti do školy, ale po první kapitole mě chytla a přečetla jsem si ji celou, určitě je zajímavá.
Velice originální kniha svou interakcí, už jen proto jí určitě doporučuji.
4,5 od knihy jsem toho moc nečekala a byla jsem velice překvapená a nadšená. Musím sehnat i další díl.
Skvělá historická sága. Občas hodně popisných částí.
2,5 nemám moc ráda povídkové knihy a je těžké je hodnotit, protože některé povídky jsou dobré a některé špatné.
3,5 kniha kterou jsem přečetla už několikrát je zajímavá, ale k dokonalosti jí toho dost chybí.
3,5 kniha je zajímavá, ale trochu mi na ní přijde divné, že se odehrává v průběhu let a ne měsíců či týdnů jako jiné.
3,5 na toto téma už jsem četla spoustu knih a byly lepší než tato. Konec mě zde zklamal.
2,5 naprostý průměr. První dva díly byli lepší. Jeden z nejhorších závěrů série.
Stejně skvělé jako první díl. A po tom konci potřebuji akutně další díl. Chci to pochopit a potřebuji konec. Dokonalé.
Do této knihy jsem se naprosto zamilovala. Stejně jako do prince Cardana. Dokonalý příběh. Doporučuji všem.
3,5 je super znát supermana trochu víc, přesto ale superhrdinové nejsou nic pro mě.
Tato "klasika" asi není pro mě. A hodně mi vadili nepřeložené francouzské rozhovory a spousta dalších věcí.
4,5 kniha byla dobrá, ale určitě mě neupoutala natolik abych jí někdy četla znovu.