Damonka12 Damonka12 komentáře u knih

Svatba s Winterbornem Svatba s Winterbornem Lisa Kleypas

4,5 na začátku knihy jsem byla trochu zmatená a nemohla se zorientovat, pak to ale byla paráda a kniha mě hrozně bavila.

08.01.2022 4 z 5

Šílená Max Šílená Max Brenna Yovanoff

Tahle kniha mi nedala vůbec nic nového. A kdybych předtím neviděla seriál, tak ani nepochopím, co se v knize děje.

08.01.2022 2 z 5

Bird Box Bird Box Josh Malerman

3,5 tento žánr běžně nečtu, ale tady na knihu mě nalákal film. A určitě jsem udělala dobře, že jsem se do knihy pustila. Je psána poutavě a zajímavě. Jen kdybych předtím neviděla film, tak se v ní trochu ztrácím.

24.07.2021 3 z 5

Zachraň mě Zachraň mě Mona Kasten

Autorka mě přesvědčila o tom, že umí psát. A to o jakémkoliv prostředí. Tato kniha byla zasazena do jiného prostředí než série Znovu a i tak jsem byla nadšená. Postavy sympatické a zajímavé a ten konec, jako co ... hned potřebuji další díl. Určitě můžu všem doporučit, nebojte se a do knihy se pusťte. A já jdu vyhlížet další díl.

23.07.2021 5 z 5

Nevhodný návrh Nevhodný návrh Julia Quinn

Za mě zatím nejlepší díl série, bylo to dokonalé. Ten námět i postavy.

01.05.2021 5 z 5

Bubny podzimu Bubny podzimu Diana Gabaldon

Já na tuto sérii nedám dopustit, dokonalé. Miluji všechny postavy, námět i příběh.

10.04.2021 5 z 5

Sexy profesor Sexy profesor Vi Keeland

4,5 Velmi hezký erotický román z vysokoškolského prostředí, které se mi na knize hrozně líbilo. Také jsem neodhadla velké tajemství, takže doporučuji. Kniha za to určitě stojí. Tato autorka píše skvěle.

01.03.2021 4 z 5

Holubice a had Holubice a had Shelby Mahurin

Tohle byla dokonalost, hate to love romantika, znepřátelení, odhalování tajemství .... skvělý svět. Můžu jedině doporučit.

01.03.2021 5 z 5

Ženy české renesance Ženy české renesance Josef Janáček

Velmi zajímavá kniha, moc dobře se čte.

Ukradený polibek Ukradený polibek L. J. Shen

3,5 tohle byla hezká kniha, ale naprosto neoriginální. A taky mi trvalo dlouho než jsem se do ní začetla.

31.01.2021 3 z 5

Mořeplavec Mořeplavec Diana Gabaldon

Pro mě zatím nejlepší díl série, rozhovory mezi Jamiem a Claire o budoucnosti a jejich životy odděleně. Dokonalé vedlejší postavy - Lord John Gray. K tomu historické prostředí Ameriky ve dvou časech. Přesně něco pro mě.

31.01.2021 5 z 5

Bennett Mafia: Zakázaná láska Bennett Mafia: Zakázaná láska Tijan (p)

Moc hezký příběh o mafii, velmi čtivý a nechyběly ani vtipné scény ani erotika.

Chci tě Chci tě Jen Frederick

Na knize se mi nejvíce líbilo chronologické pojetí celého příběhu od mládí až po dospělost.

Mléko a med Mléko a med Rupi Kaur

Pravdivé, veselé a smutné básně, které jsem si zamilovala.

03.01.2021 5 z 5

Nejkrásnější dárek Nejkrásnější dárek * antologie

3,5 Povídky jsou samy o sobě moc hezké, ale dle mého názoru se nehodí na Vánoce. Z knihy jsem byla dost zklamaná, nedostala jsem, to co jsem očekávala. Všechny povídky jsou skvěle napsané, ale rozhodně už je nebudu číst na Vánoce, není to, žádné milé vánoční čtení a místo, aby mi to přivodilo vánoční atmosféru, tak mi ji to spíše zkazilo.

03.01.2021 3 z 5

Tamařino souhvězdí Tamařino souhvězdí Anna Musilová

Na to, že je to kniha od české autorky tak úžasné, rozhodně lepší než černooká. Kniha má napínavý a překvapivý děj.

27.10.2020 4 z 5

Šest žen Jindřicha VIII. Šest žen Jindřicha VIII. Alison Weir

Moc hezky napsaná kniha. Všem kdo milují Jindřicha VIII. a vše kolem něj určitě doporučuji.

27.10.2020 5 z 5

Neandrtálka našla člověka Neandrtálka našla člověka Penny Reid

Skvělý druhý díl série, jsem z něj nadšená, hodně jsem se u knihy zasmála.

21.06.2020 5 z 5

Ruckus: Šílená láska Ruckus: Šílená láska L. J. Shen

Super kniha.

21.06.2020 4 z 5

Tajemství Elly a Michaela Tajemství Elly a Michaela Jessica Sorensen

Skvělá oddechová kniha s něčím navíc.

21.06.2020 4 z 5