Dana_K Dana_K komentáře u knih

Rochus Rochus Přemysl Krejčík

Je to kniha na delší dobu, nikam nespěchá a má zajímavou zápletku. Ale asi tak v půlce mě to už docela nebavilo, to neustálé detailní popisování cestovních aktivit jednotlivých hrdinů. Možná kdybych ta místa sama navštívila, lépe bych se do toho vžila, nevím. Když ale od tohoto odhlédnu, tak mě bavila.

04.12.2024 3.5 z 5

Nejasné hranice Nejasné hranice Marie Domská

Napad dobry, bavilo me to docela cist, az na pasaze s Erin, ta mi proste neskutecne lezla krkem tim fnukanim. Ja vim, ze autorka chtela asi popsat jak by se normalni clovek citil, ale ja v knihach hledam odpocinek a chci mit hlavni postavy rada, ne si prat, aby je vystridal nekdo jiny. Takze tady se moc tlacilo na pilu, pokud postava nefunguje dobre pro ctenare, kazi to pribeh.

03.07.2024 2 z 5

Čtvrté křídlo Čtvrté křídlo Rebecca Yarros

I ja se tedy pridavam do rad nespokojencu. Vazne dnes staci vykrast vse co fungovalo jinde, jakz takz to poslepovat dohromady a dat tomu hezkou obalku? Je mi z toho smutno.

03.07.2024

Hypotéza lásky Hypotéza lásky Ali Hazelwood

Líbilo se mi to? Jistě. Myslím, že to byla zábava a občas trochu pikatní.
Bylo to pro mě solidní tříhvězdičkové čtení, protože zatímco příběh byl velmi zábavný a místy i vtipný, postavy byly dost nevýrazné. Nic ve zlém, ale do Adama jsem se bezhlavě nezamilovala a to mě štve, protože tohle by mě před lety opravdu ohromilo, ale mám pocit, že teď už ne. Není to opravdu originální.

03.07.2024 2 z 5