DancerAnnBooks komentáře u knih
Tenhle díl se mi vážně líbil . Spousta lidí říká , že 2. díl je slabší než ten 1. , ale mně osobně teda přišel ještě lepší a dobrodružnější . Podle mně tam byl mnohem zajímavější děj a úplně jsem se bála jak to se satyrem Groverem dopadne . Tuto knihu hodnotím 5b.z5b. .
Když jsem knihu začala číst , tak jsem vůbec nečekala , že mě bude bavit , ale i přes to , že tam na mě bylo až moc matematiky mě strašně pobavila a od Johna Greena se chystám přečíst další knihy . Líbí se mi , jak autor popisuje děj .
Mě se tato kniha naprosto zalíbila . Doufám , že se u pokračování zabavím tak jako u tohoto dílu .
Tohle byl boj (stejně jako u první knihy). Kdybych to nemusela číst jako četbu k maturitě, rozhodně bych ji odložila a nikdy asi ani nedočetla. Zde platí vše, co jsem napsala u prvního dílu. Prostě to není nic pro mě. Hodnotím ji 0/5.
Tohle byla špatná volba čety k maturitě. Nic nudnějšího jsem asi nečetla. Četlo se mi to špatně, protože ta čeština, kterou pan Čapek psal, se nedá číst. Ze všech kapitol se mi líbily asi dvě, protože tam byl aspoň trochu zajímavé. Literatura pana Karla Čapka prostě není pro mě. Hodnotím 0/5.
(SPOILER) Tak tohle byla pecka :D ! V tomto díle se stalo spoustu věcí. Thor ztratil kladivo, konečně jsme zjistili víc o Hearthstoneovi a jeho minulosti a Alex dělal/dělala to všechno občas těžší, ale taky zábavnější. Tuto knihu jsem si oblíbila asi ještě víc než tu předešlou. Hodně by mě zajímalo co se bude dít dál, když je Loki na svobodě a jak to celé dopadne. Nemůžu nic jiného než knihu doporučit a ohodnotit ji 5 body z 5.
Tak tenhle díl byl vážně skvělý . Strašně jsem si tuto sérii oblíbila . Vůbec se od knihy nedokážu odtrhnout . Než abych tady do nekonečna psala co se mi na knize líbilo , ji radši rovnou ohodnotím body . Tady jsem vůbec nemusela přemýšlet nad počtem bodů , které mám udělit tomuto dílu , protože je to pro mně úplně jasné . 5/5 bodů .
Konečně jsem sehnala druhý díl a jsem za to vážně ráda. Tuto sérii miluju už teď . Je napínavá , zajímavá a také zábavná . (SPOILERY) Sice mně vážně štve že Clary s Jacem jsou sourozenci , ale i tak je to jedna z mých oblíbených knih . Tuto knihu hodnotím 5/5 body a těším se na pokračování .
Knihu jsem si velice oblíbila . Už velice dlouho se snažím sehnat 2. díl , ale stále se mi to nedaří . Přesto je velice těším na pokračování . Knize dávám 5/5 bodů .
bylo to vážně fajn , jenom ke konci to nebylo úplně nejzábavnější … . Přečetla jsem to asi za třičtvrtě hodiny a plánuju číst další takové komiksy
Strašně jsem se na tuto knihu těšila stejně jako na předchozí díly . Stejně tak se těším i na další díl . Příběh Agáty a Sofie mě strašně bavil , zbožňuji dobrodružství tohoto příběhu a napětí , které jsem při čtení prožívala . Kniha je také vtipná .
Tato kniha se mi vážně líbila a navíc se mi líbí pár Vasilisi Ohnivé a Feše Dragocije .
Stejně jako u prvního dílu se strašně těším na pokračování .
Mám strašně ráda tuto spisovatelku , její knihy si vždy ráda přečtu . I tato kniha se mi strašně líbila , čte se hodně rychle . Je velmi zábavná , napínavá a dobrodružná . Doporučuju :D
Kočky mám hodně ráda , sama kočku mám , proto se mi i tato kniha o dobrodružství kočky Felix velmi líbil .
Kniha se mi hodně líbila , podle mě byla i lepší než první díl .