Dandulka komentáře u knih
Tak jsem se konečně dostala k prvnímu dílu a moc se mi líbil, ty ostatní jsem četla už dříve a také byly fajn. Doporučuji jako čtení na léto! :-)
Patrně první díl celé série. Ještě mi chybí přečíst dva díly a moc se na ně těším.Velmi povedená série!
Styx potkal svou Darcy. Mám moc ráda tahle nenáročná čteníčka. Těším se na další díly.
Takového upíra bych brala taky! Jsem zvědavá, jaký bude další díl.
Největší postava českých dějin- Karel IV. Hltám každou knížku o tomto velikánovi, byť by to byl jen román psaný na hiatorických základech. U mě má Karel IV. vždy plný počet bodů!!!!!
Husitské války jsou z hlediska historie velmi zajímavé a zpracovat toto téma tak, aby bylo čtivé, není vůbec nic jednoduchého. V případě této knihy se to ovšem povedlo.
Velmi zajímavé čtení, které nakonec dopadlo moc dobře a dušička zůstala s lidmi na zemi... Místy mě z toho i mrazilo, ale přečetla jsem celou knihu za tři dny. Doporučuji.
Pane Mackerle, moc se mi tahle knížečka líbila, přečetla jsem ji za odpoledne. Je velká škoda, že se ničeho nového nedočkáme, ale snad se tyhle řádky dostanou až tam k Vám, nahoru.
Svatá Klára z Assisi a Oldřich z Chumu zase vyšetřuje. Moc pěkný příběh, ostatně jako vždy u tohoto autora :-)
Opět další skvělé čtení od pana Vondrušky, Oldřich z Chlumu zase zdárně vše vyřešil. A tak to má být!
Pátrání po ztracené knihovně spolu s manželkou dopadlo na výbornou, Cotton zachránil i syna a znovu nad všemi zvítězil! Tak to má být. Napínavý a čtivý příběh.
Moc hezky to skončilo. Mám tyhle knížky moc ráda, je to pro mne taková oddychovka.
Povídky byly moc fajn, zkousla jsem je za odpoledne. Škoda, že nejsou další nebo delší? :-)
Super, skvělé čtení. Ani jsem nic jiného nečekala!!!!!!!
Moc fajn čtení na víkend- přesně tak dlouho mi to trvalo :-) Mám knížky pana Berryho moc ráda a nejen já.
I druhý díl se mi moc líbil. Je fajn, že každý díl je samostatný příběh. Jen by mě zajímalo, kolik jich je celkem.
Jsem spokojená, opět super čtení!!!!! Pět hvězdiček je málo, klidně bych dala i deset :-)
Tohle bude opravdu zajímavá série.Moc se těším na další díly.
Super čtení, jako vždycky, ale ten konec byl trošku smutný, SPOILER Drak Lankford nám umřel, ale zase se setkal se svou láskou...... Moc se těším na další díl!!! Tohle určitě není ještě konec!
Tak tenhle díl jsem přečetla během odpoledne. Bylo to moc fajn.