Dandulka Dandulka komentáře u knih

Zrození temnoty Zrození temnoty Alexandra Ivy

Tak jsem se konečně dostala k prvnímu dílu a moc se mi líbil, ty ostatní jsem četla už dříve a také byly fajn. Doporučuji jako čtení na léto! :-)

13.06.2013 5 z 5

V objetí temnoty V objetí temnoty Alexandra Ivy

Patrně první díl celé série. Ještě mi chybí přečíst dva díly a moc se na ně těším.Velmi povedená série!

26.05.2013 5 z 5

Chuť temnoty Chuť temnoty Alexandra Ivy

Styx potkal svou Darcy. Mám moc ráda tahle nenáročná čteníčka. Těším se na další díly.

13.05.2013 5 z 5

Rozbouřená temnota Rozbouřená temnota Alexandra Ivy

Takového upíra bych brala taky! Jsem zvědavá, jaký bude další díl.

09.05.2013 5 z 5

Král zvedá meč Král zvedá meč Jan Bauer

Největší postava českých dějin- Karel IV. Hltám každou knížku o tomto velikánovi, byť by to byl jen román psaný na hiatorických základech. U mě má Karel IV. vždy plný počet bodů!!!!!

04.05.2013 5 z 5

Čas vlků Čas vlků František Niedl

Husitské války jsou z hlediska historie velmi zajímavé a zpracovat toto téma tak, aby bylo čtivé, není vůbec nic jednoduchého. V případě této knihy se to ovšem povedlo.

19.04.2013 5 z 5

Hostitel Hostitel Stephenie Meyer

Velmi zajímavé čtení, které nakonec dopadlo moc dobře a dušička zůstala s lidmi na zemi... Místy mě z toho i mrazilo, ale přečetla jsem celou knihu za tři dny. Doporučuji.

03.03.2013 5 z 5

Mongolské záhady Mongolské záhady Ivan Mackerle

Pane Mackerle, moc se mi tahle knížečka líbila, přečetla jsem ji za odpoledne. Je velká škoda, že se ničeho nového nedočkáme, ale snad se tyhle řádky dostanou až tam k Vám, nahoru.

22.02.2013 5 z 5

Tajemství abatyše z Assisi Tajemství abatyše z Assisi Vlastimil Vondruška

Svatá Klára z Assisi a Oldřich z Chumu zase vyšetřuje. Moc pěkný příběh, ostatně jako vždy u tohoto autora :-)

07.02.2013 5 z 5

Vražda v ambitu Vražda v ambitu Vlastimil Vondruška

Opět další skvělé čtení od pana Vondrušky, Oldřich z Chlumu zase zdárně vše vyřešil. A tak to má být!

07.02.2013 5 z 5

Alexandrijská knihovna Alexandrijská knihovna Steve Berry

Pátrání po ztracené knihovně spolu s manželkou dopadlo na výbornou, Cotton zachránil i syna a znovu nad všemi zvítězil! Tak to má být. Napínavý a čtivý příběh.

30.01.2013 5 z 5

Vášeň Vášeň Lisa Jane Smith

Moc hezky to skončilo. Mám tyhle knížky moc ráda, je to pro mne taková oddychovka.

27.01.2013 5 z 5

Dotek mrtvých Dotek mrtvých Charlaine Harris

Povídky byly moc fajn, zkousla jsem je za odpoledne. Škoda, že nejsou další nebo delší? :-)

22.12.2012 5 z 5

Stopy minulosti Stopy minulosti Lisa Jane Smith

Super, skvělé čtení. Ani jsem nic jiného nečekala!!!!!!!

06.12.2012 5 z 5

Pařížská pomsta Pařížská pomsta Steve Berry

Moc fajn čtení na víkend- přesně tak dlouho mi to trvalo :-) Mám knížky pana Berryho moc ráda a nejen já.

02.12.2012 5 z 5

Prokleté sestry Prokleté sestry Lisa Jane Smith

I druhý díl se mi moc líbil. Je fajn, že každý díl je samostatný příběh. Jen by mě zajímalo, kolik jich je celkem.

24.11.2012 5 z 5

Druhá šance Druhá šance Lisa Jane Smith

Jsem spokojená, opět super čtení!!!!! Pět hvězdiček je málo, klidně bych dala i deset :-)

20.11.2012 5 z 5

Tajemství upírů Tajemství upírů Lisa Jane Smith

Tohle bude opravdu zajímavá série.Moc se těším na další díly.

14.11.2012 5 z 5

Předurčená Předurčená Kristin Cast

Super čtení, jako vždycky, ale ten konec byl trošku smutný, SPOILER Drak Lankford nám umřel, ale zase se setkal se svou láskou...... Moc se těším na další díl!!! Tohle určitě není ještě konec!

02.11.2012 5 z 5

Rakve lásky Rakve lásky Ellen Schreiber

Tak tenhle díl jsem přečetla během odpoledne. Bylo to moc fajn.

24.10.2012 5 z 5