Dandulka komentáře u knih
Zase jsem de jednou dostala ke druhému (možná i třetímu) dílu dříve než k prvnímu. Nevadí, snad to doženu, mám tyhle "upírky" ráda a sem tam po nich sáhnu. Jako čtení do vlaku je to vynikající.
Skvělá učebnice pro nás historiky. Starší vydání, ale na tyto informace čas vliv nemá.
Věčné a vděčné téma lásky Kunhuty a Záviše..... Toto zpracování bylo moc hezké a jako oddechovka vynikající. Mohu jen doporučit.
Podle toho, co jsem se dočetla v této knize, je až s podivem, že jsme ještě tady a máme svůj nádherný jazyk. Hrůza a děs, když si domyslíte dosah této knihy!!!!!
Ufff! Mám to za sebou! Jeden se až diví, co dosud nevěděl. Stojí za zamyšlení.
Už nám těch dílů moc nezbývá a to je velká škoda. Pro mě super oddechovka.
Malý Rosamunda je šikovný kluk s dívčím jménem. Moc se mi líbily i přílohy této série. Mapy jsou opravdu věrohodné.
Moc hezké čtení a ani nevadí, že jsou malinko objemnější. Čte se to samo.
Všechno, co jsem dosud četla, bylo super, jen tento díl mě malinko zklamal. Zdál se mi takový utahaný.
Skvěle napsáno, jako učebnice pro historiky je skvělá a ještě skvělejší je její autor pan docent Václav Drška. Po úspěšné zkoušce mi knihu i podepsal.
Dobře napsáno, ale já jsem tuhle knihu měla více méně jako učebnici ke zkoušce :-D
Tuto knihu jsem použila jako učebnici ke zkoušce. Zkouška dopadla dobře, tak to bylo asi k něčemu.
Skvělé! Jen o husitech jsou informace malinko zastaralé. Jinak nádherné čtení.
Taková hezká směska od Sáma až do událostí dnešních dnů.
Skvělá kniha jako učebnice. Z počátku trochu vadí gramatika, která byla platná v době 2. sv. války. Jinak super, dost přehledné.
Takhle podrobně zpracovaná kniha je snad malý zázrak! Obdivuji každého, kdo je schopen něco takového sestavit a vydat.
Mnoho zajímavých informací i pro nezasvěcené milovníky historie.
Skvěle sestaveno a napsáno. Pro mě byl důležitý oddíl o husitech, ale celá kniha je perfektní.