Daniel.95 komentáře u knih
Velmi těžké na čtení. Něco se mi líbilo, něco mě nudilo, v něčem jsem se ztrácel ale celkový dojem docela příjemný.
Nemohu si pomoct ale seriál byl opravdu lepší, kniha mi přišla strašně natahovaná až nudná.
Knihu jsem přečetl z důvodu povinné četby, ale moc mě nezaujala.
Skvělá a vtipná kniha, který se nedá absolutně nic vyčíst. Na Milouše a tetu Kateřinu se prostě nedá zapomenout! :D Pro srovnání sem si ihned pustil celý seriál a ten mě ani z poloviny tak nenadchnul.
Přečteno během chvilky ale musel jsem přečíst 2x abych se dostal do děje, poezie mi moc nebaví.
Nedá se vůbec nic vytknout, u mě jedna z nejlepších knih, co jsem zatím četl a to se asi ještě dlouhou dobu nezmění. :) Od knihy jsem se skoro vůbec neodtrhl, drsný příběh německého vojáka za 1. sv. který chvílema dokáže i dojmout a nutí k zamyšlení proč jsou vůbec mezi námi lidé, kteří prahnou po válce.
Příjemná oddychovka, která je přečtena během chvilky.
Bavilo mě to víc než Romeo a Julie, celou knihu jsem se dobře bavil. :)
Někdy bylo těžké dostat se do děje ale ve finále velmi příjemný dojem. :)
Sice mi povídky z první kapsy sedly více, ale i tyhle mají své osobité kouzlo. :)
Vtipné, milé a čtivé, jen minimum povídek mi nechytlo.
Úžasná, pozitivní kniha, která donutí zamyslet se nad svým dosavadním životem a něco změnit.
Nebýt povinné četby, tak bych se k téhle knize nedostal. Sice u některých povídek jsem se bavil méně, ale nelituji toho že jsem si ji vybral.