Daniel.95 komentáře u knih
Moc hezká a nadčasová kniha, ani bych nepoznal že je tak stará. Důkaz že všechny problémy se opakují po celý čas.
Jedna z nejlepších knih co jsem kdy četl. Hned po přečtení prvních stran vtáhne do děje a nepustí, velmi silný příběh, který donutí přemýšlet o životě. Za celou knihu sem se nenudil ani na jediné stránce. (Taky vás tak štvala Nefernefernefer ?) :D
Popravdě, než sem začal čist neměl jsem od knihy skoro žádná očekávání, ale hned po prvních pár stránkách sem si oblíbil postavu Stinga. Moc se mi líbil styl psaní a i postupné odkrývání Sophiina života a její volby a zla páchaného nacisty. Pro mě jedna z nejsilnějších a nejlepších knih co jsem četl.
Docela zajímavá kniha, jen chvílema hrozně natahovaná a nudná.
Skvělá, pohodá kniha s hodně vydařenýma hláškama, doporučuji se podívat i na film. :)
Stručná a přehledná kniha na doplnění základních informací o EU.
Krásná kniha v závěru sem si říkal proč jen nemůže být delší, jen nechápu proč je tu tolik negativních ohlasů, hlavně s tématem maturity. I přes to že je to krátký tak proč si ji teda vybíráte k maturitě když vás nebavila?
Takových "kuchařek" by mělo být více, ne jen o receptech, ale také zaměřeno na základy vaření a předběžnou úpravu. Kniha je plná zajímavých receptů, u kterých jsou také krásné ilustrace. Doporučuji! :)
Některé básně se mi líbily, ale jinak poezie zrovna není můj žánr.
Zajímavá a vtipná kniha která znázorňuje postupnou proměnu hlavního hrdiny, místy vtipná, místy smutná ale i tak skvělá! Film jsem neviděl a ani ho vidět nechci, nechci si zkazit dojem z knihy. Popravdě sem nikdy neviděl souvětí přes 2 stránky, ale zvyknout se nato dá.
Hodně zajímavý a graficky upravený základní přehled ze světa rostlin.
Velmi skvělá kniha, co pobaví kdykoliv a kdekoliv, jen škoda že nebyla dokončena.
Zvláštní kniha, se zvláštním příběhem o statečnosti a poctivosti.
Nebylo to špatné, ale některé pověsti mi opravdu nesedly.
Přečteno za chvilku, jako taková oddychovka, ale asi bych se k tomu už nevrátil.