DannyBlakely komentáře u knih
Ilustrace jsou pěkné, ale příběhy nic moc.. některé jsou celkem dobré, ale většina se mi nelíbí. Knížku jsme dostali. Sama bych ji nekoupila.
Koupila jsem před 2 měsíci pro rok a půl starou dcerku a frčí u nás denně. Malá ji miluje a mně se taky moc líbí :-)
Nejkrásnější knížky ze všech.. Pořád se k nim moc ráda vracím a doufám, že moje děti je budou taky milovat :-)
V úterý jsem si ji přinesla z knihovny, v pátek jsem měla dočteno, tudíž příběh hooodně čtivý, na můj vkus trochu moc drsný - popisy zabíjení zvířat jsem prostě přeskočila, ale celou dobu jsem byla zvědavá, jak to skončí a konec mě nijak nezklamal, narozdíl od Zmizelé, u které mi bylo téměř hned jasné, jak to dopadne. Tady jsem opravdu nevěděla a docela mě to dostalo.
Jsem v půlce a přijde mi to jako strašná blbost a docela se divím, jaké to tady má hodnocení.. No nic, zkusím to dočíst a uvidíme..
Průměrná knížka.. neurazí, ale ani nenadchne.. aspoň ne mě..
Sfouknuto za 2 dny, byť je to tlustá knížka, ale čte se sama a čekala jsem od toho daleko míň, takže jsem byla příjemně překvapená. To hlavní mi bylo jasné po přečtení ani ne první třetiny, ale je to hezký příběh.
Jedna z nejhorších knížek, co jsem kdy četla. Mám ráda inteligentní čtení, ale oddechovky jsou taky někdy potřeba, o tom žádná. A četla jsem hodně dobrých oddechovek, ale toto je vrchol. Od začátku mi bylo jasné, jak knížka skončí, příběh byl stupidní a dočetla jsem ji jenom proto, že jsem na mateřské a fakt mám spoustu času, než se prcek narodí. Ale kdyby tomu bylo jinak, v první třetině bych ji vyhodila z okna. Jediné štěstí je, že si většinu knížek půjčuju v knihovně nebo používám čtečku, protože za tohle by mi bylo líto dát peníze.. Je mi to líto.. Většinou se o knížkách vyjadřuji kladně, ale i můj pes by naškrábal věrohodnější příběh.. :(
Je to asi 3 minuty, co jsem ji dočetla a na konci i pár slziček ukáplo.. :-) Brala jsem to jako oddechovku oproti tomu, co běžně čtu, ale nakonec jsem víc, než nadšená. Autorka měla nádherný a neotřelý nápad, který na 100% využila. Knížka se čte sama a kdybych nemusela jít spát, přečtu ji na jeden zátah! :-)
Dočetla jsem včera. Knížka se čte skoro sama, takže jsem to sfoukla během pár večerů. Musím říct, že ze začátku mě to bavilo opravdu hodně, ale jak už jsem pochopila, o co Andrew bude usilovat, nějak se mi to znelíbilo. Ne knížka sama, ta je napsaná skvěle, ale Andrew mi začal být tím, jaké měl požadavky na svoji osobnost, docela nesympatický a nevděčný proto, že mu nestačilo, co měl a chtěl pořád víc.. a jako to, co udělal na úplném konci, mě fakt dostalo. Kdyby to udělal za jiným účelem (nechci spoilerovat, tak to tak blbě okecávám), tak bych jeho jednání pochopila, ale takhle??!! Podle mě by to z tohoto důvodu udělal jenom hlupák..
Ale jinak to určitě stojí za přečtení, třeba budete mít jiný názor, než já. Mě Andrew prostě zklamal..
Film jsem neviděla, ani vidět nechci. Jako u většiny skvělých děl, si nepotřebuju kazit zážitek. Knížka dokonalá!
O hodně lepší, jak Stíny v ráji, kterou jsem četla před touhle, ale jako například k Jiskře života nebo Třem kamarádům se to ani nepřiblížilo.. Téma je podobné jako u Třech kamarádů, ale celkový zážitek je úplně jiný.
Dobrá knížka, bylo zajímavé sledovat řešení jednotlivých problémů, ale nenadchla mě tolik, jako Pozitronový muž, kterého mám nyní rozečteného.
Dočteno.. a jak už jsem psala předtím, Remarque je můj oblíbenec, ale tahle knížka je pro mě dost zklamání.. Děj se hrozně vlekl, téměř nic se tam neodehrálo.. Nemám slov.. :(
Přísahám, že nikdy v životě jsem u knížky neplakala tak moc a tak dlouho, jako u této. Každý by si ji měl přečíst, protože to je ta nejlépe napsaná kniha vůbec. Kam se hrabe Remarque ..
Jak miluju Remarqua, tahle knížka se mi čte dost pomalu. Jindy mám přečteno během pár dní, ale tuhle čtu jen, těsně než usnu, protože mě nijak extra nenadchla. Zatím jsem za půlkou, tak uvidíme.
Moje nejoblíbenější je Jiskra života. Tu bych mohla číst pořád dokola a pokaždé mě stejně šokuje..
Perfektní knížka. Moc hezky se četla a bylo to zase trochu něco jiného :-)
Můžu se zeptat, proč někteří bez varování spoilerujete?? Přesně z toho důvodu se sem koukám, až si knížku přečtu, byť by to mělo být naopak. Akorát se mi nechce riskovat, že mi zkazíte zážitek.. :-(
Ještě jsem si nepřečetla předchozí komentáře, abych nebyla ovlivněná. Takže, přečetla jsem ji během maximálně 4 dní. Čtivá tedy byla dost. Myslím, že je fakt skvěle napsaná. Na zadní straně obálky jsou napsané komentáře (mini recenze?) ke knize, které mi tak nějak napověděly, že dojde k nějakému zvratu a že je autorka málem génius, jak to skvěle vymyslela.. to bysme určitě nečekali, jak se to vyvine. Jenže, byť se mi to četlo dobře, ten tzv. zvrat mě dost zklamal. Naprosto jsem to totiž očekávala.. Úplnej konec mě trochu překvapil, ale spíš i trochu naštval, protože.. hm.. jako vážně??!! Ale dobrá oddechovka.
Moc jsem té knížce nevěřila, hlavně proto, že byla protažená televizí, ale nakonec jsem si říkala, že když už ji v místní knihovně mají, tak si ji ze zvědavosti přečtu. Doslova jsem ji zhltala na jeden zátah. Konec byl sice tak trochu očekávaný, ale stejně mě to pohladilo po duši.. sem tam trocha romantiky neuškodí a místy jsem se fakt nahlas smála :) Všechny palce nahoru a doporučuju všem, jako oddechovou záležitost.