Dant76 komentáře u knih
Kniha o bitvě u Monte Cassina z období druhé světové války. Trochu obecně napsáno, ale i tak zajímavá kniha.
Zajímavě a podrobně napsaná kniha o kriminalistické taktice.
Kniha o kriminalistice - přehledně a zajímavě napsáno.
Skvělá kniha o posledních dnech vlády Napoleona, a jeho cestě z Elby až k osudné bitvě u Waterloo.
Kniha, která popisuje životy všech šestadvaceti Napoleonových maršálů. Pěkně a zajímavě napsáno.
Zajímavá kniha o vojácích z období napoleonských válek.
Zajímavý příběh vyprávějící o životě bombardovacích letců RAF za druhé světové války. O životě v zázemí i v boji.
Zajímavá kniha o letecké válce nad Evropou, popisující střety německých stíhačů s americkými bombardéry a jejich stíhacím doprovodem. V knize jsou i zajímavé skutečnosti o sestřelech a haváriích nad naším územím. Jedna malá výtka, pro méně zběhlé čtenáře by neškodilo v knize uvést vysvětlivky k použitým zkratkám a přehled hodností obou letectev.
Skvělá kniha z ne tak vzdálené budoucnosti naší země i světa. Děj má spád a stále se něco děje. Zajímavý příběh.
Starým jazykem psané staré pověsti české, znovu ožívající známé příběhy, pěkné čtení......
Zajímavá kniha o pokladech, jejich hledání a nalézání. Pouze mate trochu název, kniha není jen o pokladech v Čechách a na Moravě.
Podrobně popsané nejen letecké operace dne 10. května 1940 v Nizozemsku, Belgii, Lucembursku a Francii.
Zajímavě napsaná kniha o vikingských válečnících a mořeplavcích. Příběh se odehrává v době kolem roku 965 a zavede vás do severní Evropy, Británie a ruských stepí. Podle mě dobrá a čtivá kniha pro ty co mají rádi příběhy z těchto dob, tedy z 10. století. Knize bych vytkl pouze jednu věc, zajímalo by mě co překladatel myslel kotníkem na ruce?
Stejně jako předchozí kniha Jiřího Kovaříka d´Artagnan a ti druzí je svým způsobem zajímavá, taktéž pojednává o skutečných osudech hrdinů románů Alexandra Dumase. Taktéž na této knize mě vadilo, že v jednotlivých kapitolách se část příběhu z jiných kapitol opakovala.
Svým způsobem zajímavá kniha, která pojednává o skutečných osudech hrdinů románů Alexandra Dumase. Na knize mě vadilo, že v jednotlivých kapitolách se část příběhu opakovala, takže v celku to působí zamotaně.
Nové vydání knihy, která vyšla v předminulém století. Docela zajímavě vyprávěný příběh z bájných dob Přemysla a Libuše.