danuska danuska komentáře u knih

Slúžka Slúžka Hana Lasicová

Tak som sa tesila, ze to bude nieco normalne, nieco kde sa dozviem same zaujimave veci z davnych cias, ale to by tu knihu musel napisat niekto iny, nie Hana Lasicova. Pise desne, je to napisane totalne chaoticky, raz hlavna postava o sebe hovori v 1. osobe, vzapati v 3. osobe...neviem, kto sa v tom ma vyznat. otrasny CHAOS.

07.07.2013 2 z 5

Smrt staré posluhovačky Smrt staré posluhovačky Agatha Christie

Pribeh az tak nezaujal, ale je to stara klasika, az do konca som netusila, kto je vrah.

05.06.2013 3 z 5

Stalo sa to v Paríži Stalo sa to v Paríži Molly Hopkins

Cakala som ovela viac, ale nudne to bolo.

27.05.2013 2 z 5

Divé maky Divé maky Erika Ridziová

Nerealny pribeh, taka motanica, vela hluposti, ktore si stacilo preverit. Autorka nahustila do pribehu vsetky mozne katastrofy, zbytocne prehnane.

02.05.2013

Az take zabavne to zase nebolo, ale v pohode, sem tam sa na tom zasmiat dalo.

30.04.2013 3 z 5

Polibek Polibek Jacqueline Wilson

Toto bola moja druha precitana kniha od tejto autorky, ale bolo to skor sklamanie. Velmi ma nebavila, dlhe nudne pasaze, opisy imaginarneho sveta hlavnych hrdinov, velmi lahko predvidatelna.

20.04.2013 3 z 5

Imidž šelmy Imidž šelmy Ester Anaswah (p)

Kniha sa cita rychlo, ako takmer vsetky z Evitapressu, ale inak je to teda zlatanina. Taky sloh zo strednej skoly. Autorka zmiesala vsetky mozne zapletky, asi chcela sokovat. 3/4 knihy je prakticky o nicom, a potom vsetko natlacila na par poslednych stran, strasne nasilu. Hlavna postava opat chudera, ktoru tyra muz, vsetko sa vsak na dobre obrati...Na jednej strane je to naivka, co dvom chudakom skoci na lep, ale o par stran dalej uz o nej vieme, ze vie odhadnut ludi...tak co teda? Kus hnoja ju pripravi o dieta, ale ona s nim zije dalej...Neverim, ze ide o skutocny pribeh, je to asi skor kvoli lepsej predajnosti.

26.03.2013 2 z 5

Smiech delfína Smiech delfína Martin Rajec

Kniha zo zaciatku nudna, asi v polovici sa to preklopilo. Pribeh celkom zaujimavy, nieco ine, nove.Co mi vsak prekazalo, ze hned na zaciatku bola napisana totalna hlupost, ze na Univerzite Komenskeho je Ekonomicka fakulta. Ak by si dal autor trochu zalezat, mohol si velmi lahko zistit, ze taka fakulta na UK nie je. Ako mu mam potom verit ine fakty?

12.03.2013 3 z 5

Až keď bude mama triezva Až keď bude mama triezva Ivana Furjelová

Aj tato kniha potvrdila talent mladej Ivanky, urcite by mala pisat dalej.

24.02.2013 5 z 5

Sex ve městě Sex ve městě Candace Bushnell

Serial sa mi pacil, ale toto je nieco otrasne, nudne. Kniha bola nastastie pribalena zadarmo k casopisu, ktory kupujem, kupit by som si ju nikdy nekupila, skoda papiera.

02.02.2013

S Júliou cez tisíc svetov S Júliou cez tisíc svetov Martin Beťko

Sklamanie, take nijake, presli vela krajin, a je to az prilis kratka kniha.

31.01.2013 2 z 5

Dokonalé Dokonalé Sara Shepard

Mne sa pacili vsetky casti, napinave, ma to spad.

27.01.2013 5 z 5

Mrcha na koni Mrcha na koni Zuzana Homérová

Dej je putavy, knihu som precitala za jeden den. Zase su v nej vsak preklepy, a dcera hlavnej hrdinky, ktora sa v celej knihe vola Daniela sa zrazu v 50. kapitole zmenila na Denisu...Co sa tyka pribehu, tak si myslim ze Diana je psychicky labilna osoba, ktora nutne potrebuje niekoho silnejsieho k sebe, je to taka naivka, az to boli. Na zaciatku knihy opisuje svojho muza, aky je super, ako ju vzdy chrani a miluje, a vzapati jej urobi nieco, co urobi len najvacsia spina. Ona mu vsak odpusti, a este neskor v knihe to nazve, drobnym excesom...nechapem taketo chudery, co si nechaju vsetko, aj nas*rat na hlavu. A ta jej kamoska, o ktorej vlastne kniha je, je sice mrcha, ale myslim, ze autorka pribehu, sa skor na nu snazi zvalit svoju ubohost a nemohucnost vzopriet sa silnejsim.

27.01.2013 3 z 5

Zapomenutá vražda Zapomenutá vražda Agatha Christie

Tuto detektivku som citala pocas zakladnej skoly, nemohla som ju prestat citat.

11.01.2013 5 z 5

Co tě nezabije... Co tě nezabije... Alison Craig

Take nijake, ani dobre ani zle.

11.01.2013 3 z 5

Slzy otcov Slzy otcov Eva Bacigalová

Velmi ma to nezaujalo, pracovnikov UPSVAR tato kniha maximalne glorifikuje, pritom dobre vieme, ako si robia svoju pracu. Teda mne sa nechce verit, az na jednom urade su komplet vsetci taki odovzdani svojej praci a riskuju pomaly aj svoj zivot. V knihe su nepresnosti, najprv sa v nej pise, ze rozpravacka sa narodila zaciatkom juna a na konci, ze je v znameni skorpion...naozaj sa taketo veci nedaju ustriehnut?

10.01.2013 1 z 5

Žluté oči krokodýlů Žluté oči krokodýlů Katherine Pancol

Super kniha, ma sice vyse 600 stran, ale je zaujimava a putava, nie je to nejaky povrchny pribeh. Mne sa pacila, a dufam, ze sa dostanem aj pokracovaniam. Jedine, co mi vadilo, ze autorka napisala, ze Madari su Slovania. Mohla to aspon prekladatelka opravit, lebo je to blamaz.

30.12.2012 5 z 5

Neuvěřitelné Neuvěřitelné Sara Shepard

Super, napinave, bez pravopisnych chyb, precitane za jeden den.

07.12.2012 5 z 5

Pravdivý příběh lži Pravdivý příběh lži Hana Lasicová

Zo zaciatku sa mi zdalo, ze to bude zaujimave, ale bolo to nudne, a neprehladne.

03.12.2012 2 z 5

Diagnóza: rodina - Všade je niečo. V tejto rodine je všetko! Diagnóza: rodina - Všade je niečo. V tejto rodine je všetko! Hana Lasicová

Kniha ako celok nie je zla, ale keby tam neboli vselijake opisy, tak by bola sviznejsia a zaujimavejsia. Je zbytocne natiahnuta na vyse 300 stran.

02.12.2012 3 z 5