DariDerek

Roaylové mě zničili. Potřetí a naprosto.
Více zde: https://darameganknihy.blogspot.cz/2017/09/palac-lzi-erin-watt.html

Dětská kniha pro "čtenáře" od pěti let. Ovšem myslím si, že font písma je malý, takže to bude spíše pro předčítání rodiči.
Více píši zde: https://darameganknihy.blogspot.cz/2017/09/kratke-pohadky-na-dobrou-noc-jan-zima.html

Kniha se mi líbila a autorka vytvořila velmi zajímavý fantasy svět. Samozřejmě nechybí romantika, tak jak už to v těchto příbězích bývá.
Více píšu tady: https://darameganknihy.blogspot.cz/2017/09/snih-nebo-popel-sara-raasch.html

Silný a přitom velmi citlivý příběh, který si mě získal. Líbilo se mi, že je to něco, co se může stát komukoliv a možná se to i děje jako na běžícím páse. :-)
Více píšu zde: https://darameganknihy.blogspot.cz/2017/09/lide-kteri-me-znali-kim-hooper.html

Další milá kniha od Jiřího Žáčka, plná básniček, které mají pointu, děti se přiučí. Básničky se zabývají "obyčejnými" tématy, na které můžou narazit v každodenním životě a já můžu tuto knihu doporučit. :-)
Více zde: https://darameganknihy.blogspot.cz/2017/09/malovany-svet-jiri-zacek.html

Pro mě výborné čtivo. Mám ráda, když se v příběhu postupně odkrývá celý smysl, celý proces, jak to všechno bylo. A tady je to od začátku do konce napínavé. Za mě opravdu dobrý.

Ten, kdo nečetl Lásku mezi písmenky bude s příběhem spokojený, ten kdo četl, bude asi tak jako já zklamaný...
Ostatně, více píšu v recenzi, v záložkách nebo tady:

Tak já asi nebudu komentovat příběh jako takový, ten známe všichni a každý má na něj svůj vlastní názor. Já chci říct něco k tomu, kdo má co do činění s ilustracemi. Protože pan Dušan Kállay dokázal do knihy vnést přesně ten chaos, který se odehrává všude v příběhu. Právě díky jeho ilustracím je kniha taková, jaká je.
Více píšu zde: https://darameganknihy.blogspot.cz/2017/09/alenka-v-kraji-divu-za-zrcadlem-lewis.html

Vůbec to nebylo špatné čtení, velmi příjemný, úsměvný a zábavný román slovenské autorky. :-)
Více píšu zde: https://darameganknihy.blogspot.cz/2017/09/zvlastni-pribeh-katarina-gillerova.html

Naprostý skvost. Tato kniha je skvělá pro všechny čtenáře, kteří milují nejen čteného Harryho Pottera, ale také filmovéhhttps://darameganknihy.blogspot.cz/2017/09/harry-potter-rekvizity-artefakty-jody.htmlo, protože se zde dozvíte snad vše, jak se točilo. :-)
Více zde:

Dlouho jsem váhala, jestli se do ní pustit nebo ne, protože stále mě odrazovalo přirovnání Romeo a Julie - já tohle tááák nerada - zakázaná láska a boj proti tomu... ach... ne! :-) Ovšem, Divoká píseň mě překvapila! Více zde: https://darameganknihy.blogspot.cz/2017/09/divoka-pisen-victoria-schwab.html

Jedno z největších překvapení tohoto roku v dětských knihách. To grafické zpracování je pro mě wow a více píšu zde: https://darameganknihy.blogspot.cz/2017/09/posledni-deti-na-zemi-max-brallier.html

Pro mě je tohle naprosto skvělý psychothriller - takto by měly vypadat všechny - prostě na hlavu. :-)) Více zde: https://darameganknihy.blogspot.cz/2017/09/mucednice-ali-land.html

Pro mě naprosto perfektní fantasy, plné napětí a akce. Více zde: https://darameganknihy.blogspot.cz/2017/08/sest-vran-leigh-bardugo.html

Na začátku jsem měla problém se začíst, a všímám si, že nejsem jediná. Ale potom už to bylo hodně dobré! :-) Více zde: https://darameganknihy.blogspot.cz/2017/09/s-vedomim-konce-molly-crow.html

opět fajn a napínavý příběh: https://darameganknihy.blogspot.cz/2017/09/ema-jednorozec-tajemstvi-krystalu.html

Mi se to líbilo, je to taková pohádka o Peterovi.

Začátek byl takový nemastný neslaný a já si myslela, že je to jen další detektivka na českém knižním trhu...

Moc milá kniha pro holčičky od sedmi let. Více tady: https://darameganknihy.blogspot.cz/2017/09/ema-jednorozec-kouzelny-roh-oldriska.html

Smutný a dojemný příběh o opravdovém přátelství a touze. Více zde: https://darameganknihy.blogspot.cz/2017/09/pax-muj-lisci-pritel-sara-pennypackerova.html