Delfín85 komentáře u knih
(SPOILER) Kniha se mi líbila. Příběh byl napínavý, pochmurný a lehce strašidelný od začátku do konce, kde se konečně dozvíte celé rozuzlení příběhu. Kniha byla opravdu nabitá a autorka se nezdržovala zbytečnými linkami.
Spoiler! - Jen jsem nepochopila některé detaily, které mi s konečným rozuzlením moc nedávaly smysl, jako například, proč se Clover ze začátku chovala tak divně a podezřele, snažila se vytopit chatu, kde s Lunou přespávaly, nebo proč rozřezala svého plyšáka?
Některé části prostě autorka asi nedotáhla, a nebo si budu muset knihu někdy přečíst pozorněji ještě jednou.
Kniha mě na první pohled zaujala svou obálkou a anotací. Čte se hezky a celkem rychle, ale hlavní hrdinové mi bohužel vůbec nesedli.
Za chvíli jsem nevěděla, jak kdo vlastně vypadá. Postavy se mi zdály charakterově nevýrazné a ničím zajímavé, a kdyby to na konci pro kohokoliv z nich nedopadlo dobře, ani bych nemrkla.
Chemie mezi hlavními postavami nebyla žádná. Takže kdykoliv spolu spali, měla jsem chuť stránky spíš přeskočit, než si je přečíst pozorněji po druhé.
Nelítostný princ - pod tím názvem jsem si představovala něco temnějšího. Jedná se však o lehce arogantního kluka, který s sebou občas nosí pistoli a za sebou vleče svého nabouchaného poskoka.
Děj se mi zdál urychlený, ale co jsem taky čekala od tak krátké knížky.
Chyběly mi zde nějaké napínavé, drsné scény, akce, něco, od čeho bych se nemohla odtrhnout. Od příběhu z mafiánského prostředí jsem to tak nějak očekávala.
Prostě taková oddechovka. Nic nad čím bych celý den přemýšlela a těšila se, až budu ve čtení pokračovat. Neurazí, nenadchne.