Demonlover Demonlover komentáře u knih

Game Game Anders de la Motte

Na tuto knihu mě upozornil kolega : líbila se jemu i jeho ženě, která se do ní, se zájmem, začetla. Jejich dvě dospívající děti jsou z Game doslova nadšené. Tedy čtení pro celou rodinu. Já mám naprosto shodný názor a jsem moc rád, že příběh má ještě pokračování.

14.03.2017 5 z 5

Svědkyně ohně Svědkyně ohně Lars Kepler

Velmi dobrá detektivka, záhadná a napínavá až do konce. Je vidět, že si autoři s dějem "vyhráli" k naprosté dokonalosti. Stojí za to číst.

14.03.2017 5 z 5

Dívka ve vlaku Dívka ve vlaku Paula Hawkins

Příběh je koktejl namíchaný z osudů tří žen z nichž jedna trpí alkoholovou závislostí, druhá hraniční poruchou osobnosti a třetí je chorobně úzkostná. Další nezbytné ingredience tvoří dva (nejen) domácí násilníci, jeden je navíc bigamista.
Namícháno s citem, aby to oslovilo především ženy, respektive určité typy žen. I když mezi cílovou čtenářskou skupinu nepatřím, přečetl jsem to až do pohádkového konce. Jiný konec bych ani nečekal.
Hodnotilo se mi velmi snadno: pět hvězdiček mi přijde moc a tři málo.

08.02.2017 4 z 5

To já přesunul váš sýr To já přesunul váš sýr Deepak Malhotra

Celé je to hodně ze života. Moudře a s nadhledem psaná knížka k přemýšlení, určená inteligentním čtenářům.Když budete číst pozorně možná se v příběhu poznáte.
Patří mezi moje nejoblíbenější knihy

07.02.2017 5 z 5

Jeden za druhým Jeden za druhým Chris Carter

Chris Carter se nechává inspirovat jinými autory stejného žánru a čerpá z odborné literatury oboru soudního lékařství.
Sám disponuje dobrou znalostí sociální psychologie a nezvyklou pílí až workoholismem. Jak on sám, v jednom rozhovoru ,uvedl, píše celý den, každý den od pondělka do pátku. Pouze víkendy tráví se svými gay přáteli. Za tu jeho pracovitost mu dvě hvězdičky dám.

07.02.2017 2 z 5

Zloba Zloba Chris Carter

**Chris Carter v sobě nezapře dvě věci : znalost sociální psychologie a svoji neobvyklou (nelekněte se ..... asi tušíte,co?) sexuální orientaci.Mimochodem, myslím, že GL komunita, po celém světě je na něho pyšná a tvoří podstatnou část jeho čtenářů.
Komu nejsou tato fakta známa, může mít problém pochopit určitý charakter jeho postav, zejména specifický charakter obětí.
Já myslím, že Chris Carter už ničím nepřekvapí.

03.02.2017 2 z 5