DendaRA komentáře u knih
Tuhle knihu jsem objevila, když už bylo na světě pět dílů. Zpočátku jsem se bála koupit všechny díly najednou, protože by se mi nemusely líbit, ale nakonec jsem si box koupila. Upřímně toho nelituji a doma už mám všechny díly, co vyšly. Příběh se mi strašně líbí :))
Nejdříve jsem se bála tuhle knížku přečíst, protože jsem žádnou odehrávající se na Vysočině dosud nečetla. Ale potom jsem po ní sáhla a nelituji. Děj si mě získal.
Překrásná kniha. Nádherně se četla a tahle se mi snad od Nicole líbila i nejvíce :))
Knížka se mi velice líbila. Zpočátku jsem se nemohla začíst, protože jsem ještě knihu o koních nečetla, ale později se mi to podařilo a rozhodně jsem ráda.
Tuhle autorku mám ráda. Ze všech knih, co jsem od ní četla, se mi právě tahle líbila nejvíc.
Krásná knížka. Od téhle autorky jsem četla pouze tuhle knížku a líbila se mi, takže si asi přečtu ještě další tituly.
Knížka se dobře a rychle četla, skoro sama. Řekla bych, že by mohla mít i pokračování.... Něco mi na konci chybělo.
Tuhle knížku jsem náhodou objevila v knihkupectví, obsah mě zaujal a tak jsem si ji koupila. Knížka se velmi dobře čte, je vtipná a řekla bych, že i poučná. Konec bych si představovala trochu jinak, víc ukončenější. Uvítala bych i pokračování. Tuhle knížku, bych mohla jedině doporučit :))