deniska2 komentáře u knih
Opět skvělý emotivní román od téhle autorky . Přečtený jedním dechem.Vsechny její knížky jsou skvělé a doporučuji všem nebudete se u toho nudit.Za mně opět 5 hvězdiček.
Knížka mne bavila a určitě ji doporucuju.Umim si ji představit ve filmové podobě a určitě bych na film koukla.Moc hezká knizka!!!
Fajn oddychovka i pro starší ročník jako jsem já:-). Knížka mně bavila.
Opět se mi knížka od téhle autorky libila.Napinavy děj a nenudila jsem se u něj.Musela jsem furt číst a byla zvědavá jak to bude pokračovat.Umim si tenhle příběh představit ve filmové podobě a určitě bych na něj koukla.
Jedním slovem wau tak tahle knížka mně neskutečně bavila.Nebudu nic prozrazovat a určitě si ji všichni přečtěte nebudete zklamáni.Velmi poutavé čtení.A za mně 5 hvězdiček:-).
Tohle je první knizka od tehle autorky kterou jsem četla a moc mne bavila.Tak mne zaujala ze si jdu precist další její knizky a doufám ze mne tak stejně pohlti. Jdu na to:-)))
Velmi silny pribeh ,opet paní spisovatelka nezklamala.Za mne 5 hvezdicek a tesim se na dalsi knihu od teto autorky.
Jako vzdy nezklamala ,miluju knizky od tehle autorky.Precteno za jeden vecer.
Jako vždy skvěly napsany příběh od mé oblíbené autorky přečtený za 2dny.Kniha se čte sama poutavý příběh u kterého se nebudete nudit ale to u téhle autorky nikdy se nenudite.Za mně opět 5hvezdicek a těším se na další knihu od téhle autorky.
Tenhle díl se mi líbil víc než Převozníci.Precteno za jeden večer je to fajn oddychovka.
Moc krásná knizka.Za mne 5hvezdicek.Jsem rada ze jsem objevila tuhle spisovatelku a rada si přečtu další její knizky.Mam rada tenhle zanr a byl to hezky pribeh.K tomu hezká obalka knihy a četla se dobre.
Opet skvela knizka od téhle autorky.Vsechny její knizky přečtu jedním dechem.Patri mezi me oblibene autory.
Zrovna jsem dočetla tuhle úžasnou knížku.Je to skvělý válečný román kde se nebudete ani chvilku nudit.Knizka mně moc bavila a i slzičky padly na konci.Davam 5 hvězdiček a jdu si přečíst další knihu od téhle autorky.
Super jsem se u čtení pobavila a odreagovala a zavzpominala na své retro dětství .Zasmala jsem se i a na konci i ukapla slza:-)Za mně 5 hvězdiček za příjemný strávený večer z knihou.
Přečteno na jeden zátah.Moc krásný příběh , knížka mně moc bavila.Knizku doporučuju.
Wau skvělý napínavý pribeh přečetla jsem za jeden večer.Furt jsem musela cist další a další kapitoly, nedalo se to odlozit.Za mne 5 hvězdiček a určitě si přečtu další knizku od tehle autorky a doufám ze mne taky tak pohlti jako tahle.