Vlaštovka v bublině přehled

Vlaštovka v bublině
https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/434347/bmid_vlastovka-v-bubline-p8e-434347.png 4 846 846

Píše se rok 2045, Barbora leží v nemocnici a nemoc ji připravuje o poslední vzpomínky na minulost, lásku i rodinu. Důkazem, že skutečně žila, jsou hlavně její děti – nejistý Michal a suverénní Magda, která už stihla rozprodat matčin majetek. Díky novému léku se ale Bára pomalu vrací. Přes dvacet let vzdálené zážitky získávají jasnější kontury a současná Bára stojí před odhalením tajemství rozpadu své životní lásky.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vlaštovka v bublině. Přihlašte se a napište ho.

Aghatte
11.11.2024 5 z 5

Knihy autorky mě baví čím dál víc, a už koukám po bazarech, že si je koupím všechny.
Patří k těm, co si ráda přečtu opakovaně, a s klidem půjčím kterékoliv kolegyni v práci, až zase budou chtít něco českého a vyloženě ze života.
Vadí mi u nich pouze nehezké
( až hnusné :-/, pardon ) obálky, zde platí víc než kdy jindy- nesuď knihu podle obalu.

Lotuska96
30.10.2024 2 z 5

Obecně mám ráda, když názvy knih nedávají před přečtením knihy moc smysl, ale v průběhu čtení vám to do sebe zapadne. To se mi stalo i tady, takže připisuji plusové bodíky ;)

Na knize mě zaujala úvaha, co všechno bude v roce 2045 v medicíně možné. Ale až tolik jsem se nezačetla a neztotožnila se s hlavními protagonisty Michalem a Magdou. Možná mě jenom autorka namlsala z jiných knih, které mi přišly lepší...

Z grafického hlediska mi dost vadilo, že pohled Magdy a Michala byl psán kurzívou - nečetlo se mi to tak lehce a přišlo mi, že kdyby se vždy jen napsalo, o kom to v rámci kapitoly je, tak by to ničemu neublížilo.

zuzi.cte
18.10.2024 5 z 5

Kniha byla moc zajímavá a velice dobře se četla Přečetla jsem ji během 30 hod.
Přítomnost se odehrává v roce 2045, vede vás to i k myšlence, zda je možné, že se bude odehrávat i to co autorka popsala. Snad se autorka netrefila s vidinou budoucnosti.

Knižní novinky (19. týden)

03.05.2020

Kniha Vlaštovka v bublině v seznamech

v Přečtených1 249x

budoucnost tajemství rodinné vztahy