Losos v kaluži přehled

Losos v kaluži
https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/353794/bmid_losos-v-kaluzi-d6e-353794.jpg 4 1721 1721

Cynická Bára není typ holky, která se ráno probudí se sexy rozcuchem, protáhne se a na první pokus vyfotí #nomakeup selfie, za kterou dostane 200 lajků, než dojde do koupelny. Je spíš ten typ holky, která se ráno bojí podívat do zrcadla, na zůstatek účtu a do lednice. Její život se otočí vzhůru nohama, když jí umře babička a „odejde do nebe“. Bára ale zjistí, že smrtí nic nekončí, naopak jí všechno začíná!... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Losos v kaluži. Přihlašte se a napište ho.

PetK
včera 2.5 z 5

Na audiu bylo milé, že postavu babičky četla Libuška Šafránková. Jinak to nebyl moc můj šálek kávy. Přišlo mi to jakési plytké a ta "pohádková" část mě moc neoslovila. Ale proti gustu...

brabofka
předevčírem 4 z 5

Na prvotinu to není špatné. I když spíše než Bárce jsem byla blíž Miladě. Bárka irituje svým přístupem, pohledem a chováním. Každá příběh vypráví ze svého pohledu. Čí příběh? Barky nebo Milady? Obou. Zajímavě zde bylo popsáno pojetí nebe a pekla. I když, když si představíte, že se po 20 letech setkates manželem, kterému je 40 (protože v tom věku zemřel, a Vám je 65...). Zároveň představa, že viděl všechno co děláte a co asi tak těch 20 let dělal on... nevím nevím. O tom ale příběh není. Kdyby se Barka tak nezaobírala jen sebou (a Milada vlastně také), určitě bychom se posunuli dál. Takhle půl knihy řešíme, že Barka neví co chce, Milada zase chce usměrňovat Barku a řešit za ní její život... každopádně všechno dobře (a celkem rychle) dopadne. Milada konečně přijde na to, co dělat v nebi, že zasahovat do cizích životů není dobré a Bárka konečně vezme svůj život do vlastních rukou a na vlastní zodpovědnost.

Morfyk
10.03.2025 audiokniha 4.5 z 5

Poslechnuta audiokniha

Byla to moje první kniha od Markéty, přivedla mě k ní zvědavost, protože ji poslouchám v podcastech chumelenice. Většinou nesouhlasím s jejich názory a tak jsem si chtěl poslechnout o čem vlastně píše.

Musím přiznat, že jsem velice příjemně překvapen. Kniha se mi moc líbila a hlavně i nápad s pojetím nebe a pekla, to je prostě dokonalé a pokud by to takto fungovalo, bylo by to moc fajn :-) Kniha je oddychová a prostě mě sedla.

Finální hodnocení: 85%

65 knižních novinek (23.10. - 5.11.)

23.10.2017

64 knižních novinek (9. - 23. října)

09.10.2017

Kniha Losos v kaluži v seznamech

v Přečtených2 580x
v Mé knihovně394x

(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)