derminator derminator komentáře u knih

Přeběhlík Přeběhlík Daniel Silva

Nejlepší kniha od Silvy co jsem zatím četl, je to zkrátka mistr fabulace a když obzvlášť tuto knihu čtete připadá vám to jako kdyby se to zrovna nyní dělo já nemohu jinak než knihu doporučit a dát jí hodnocení 99%.

14.02.2011 5 z 5

L.A. rekviem L.A. rekviem Robert Crais

Výborná kniha. Doporučuji přečíst všem kdo mají rádi Pikea a Colea a chtějí vědět jak hodně věcí začalo.

Tajná služba Tajná služba Daniel Silva

Výborná kniha vřele doporučuji a už se těším na další podobného rázu která se mi dostane do ruky.

Ztracený symbol Ztracený symbol Dan Brown

Nejlepší Brownova kniha. Přečetl jsem všechny ale tahle je nejnapínavější. Musím říct že moje očekávání bylo naplněno a už se těším až zas od Dana něco vyjde. Umí přitáhnout čtenáře a to je dobře. Díky Dany.

Pád do temnoty Pád do temnoty Andrew Mayne

Romány Mayna mě velice baví ať je hrdina jakýkoliv. I tento roman má spád a kdyby ten konec nebyl trochu odflaknuty dám bezesporu 5* takhle je to za 4* škoda že nebyly více vysvetleny triky jak to dotyční udělali a proto dávám 80%. Doporučuji!

29.11.2024 4 z 5

Jizvy plné beznaděje Jizvy plné beznaděje Stefan Ahnhem

Fabian Risk byl super, ale Malin mě nějak nesedla, celá kniha je taková divně utahana 70%.

20.10.2024 3 z 5

Nezvěstná Nezvěstná Tina Frennstedt

Kniha mě sice bavila, ale oproti jiným severským detektivkam tato spadá do kategorie slabších takže hodnotím za 60%. Ostatní díly série mám v plánu přečíst.

09.06.2024 3 z 5

Divoký syn Divoký syn Jack Carr

Divoký syn super kniha od super autora, který se v současné době vyrovná Greanymu na poli akčního thrilleru. Kniha perfektní, skvělé zvraty a je hodně uveritelna. Dávám 100%.

14.01.2024 5 z 5

Pomsta Pomsta Chris Ryan (p)

Napínavá kniha z prostředí Hizballáh. Chris Ryan umi vylicit děj zajímavě. Knihu doporučuji a dávám 70%.

21.08.2023 3 z 5

Pravý věřící Pravý věřící Jack Carr

Kniha sice slabší než první část, ale i tak mě bavilo poutavé vyprávění o lovech v Africe a poté honění teroristů. Rozhodl jsem se dát 4 hvězdy za dobrý příběh a neuzavreny konec takže se máme na co těšit. Líbí se mi i autorovo poděkování a zjistil jsem že čte spoustu dobrých autorů. Shrnutí, kniha se líbila, sice to není tak dobre jako první díl ale i tak 75%.

05.02.2023 4 z 5

Krysí ostrov a jiné povídky Krysí ostrov a jiné povídky Jo Nesbø

Nesbo je dobrý spisovatel, k čemu sáhne to mu jde. Překvapivě i povídky, které jsou spíše scifi a apokalypticke, ale i tak vás dokážou dostat. Není zde asi slabá povídka, takže knihu hodnotím kladně 65% jelikož scifi není zrovna můj šálek kávy, ale knihu vřele doporučuji.

27.11.2022 3 z 5

Půlnoční slunce Půlnoční slunce Jo Nesbø

Sice slabší než první díl, ale knihy od Nesba jsou vždy velmi čtivé! Kniha se mi líbila, má dobrý konec. Hodnotím 65%.

13.11.2022 3 z 5

Hitlerovo tajemství Hitlerovo tajemství Rory Clements

Kniha mě nadchla. Mám rád knihy z druhé světové války a Rory Clemens předvádí že psát umí. Jeho knihu bych srovnal k Ludlumovi či Forsythovi. Hitlerovo tajemství je dechberouci kniha která vás překvapí a má i výborné zaporaky a kladné hrdiny. Za mě 85%. Doporučuji

28.10.2022 5 z 5

Špinavá tajemství Špinavá tajemství Helen Cooper

Špinavá tajemství, zajímavý název knihy a proto jsem po ní sáhl. Aby bylo jasno, kniha je spíše psycho než thriller, mistami až moc prekombinovana a občas se v ní člověk i ztrácí. Také konec je takový zavádějící když už autorka rozebírá všechny postavy měla to i pořádně zakončit. Teď ty klady když se do knihy zactete zjistíte že se nemůžete odpoutat a to je plus za které dávám 3* a hodnotím 55%.

09.08.2022 3 z 5

Pro svět mrtví Pro svět mrtví Graham Masterton

Temná detektivka z Irska s prvky hororu. Kniha je psaná zajímavě bavila mě a myslím že na autora do budoucna ještě sáhnu. Knize dávám 70%.

22.07.2022 3 z 5

Operace Tortugas Operace Tortugas Robert Ludlum

Mám rád knihy z druhé světové války, ale tato je od všeho trochu chvíli se odehrává v Portugalsku ale jinak převážně v Argentině, Ludlum umí vyprávět, ale má lepší knihy než tato. Hodnotím 70%.

21.06.2022 4 z 5

Řád Řád Daniel Silva

Nemohu tady souhlasit s mnohými názory že kniha je zklamání či poznámky odvádí od děje či podobně. Mám rád autora Daniela Silvu dle mého a ten názor píši u všech jeho knih je jeden z nejlepších autorů thrilleru převážně špionážních. Ten kdo Silvu čte pravidelně tak si dozajista spojí děje z předchozích knih a nebude tuto knihu srovnávat s Danem Brownem ten píše zcela jistě úplně jiný typ literatury.

Kniha Řád je čtiva, napínavá do poslední strany a já nemohu knihu hodnotit jinak než 90% a doporučit fanouškům Daniela Silvy.

30.12.2021 5 z 5

Sedm katů z Mnichova Sedm katů z Mnichova Mario Puzo

Mám rád knihy, které se týkají druhé světové války, tato byla má prvotina od Puza, která nedosahuje kvality např. Ludluma ale čte se dobře a dej je az na ten konec docela obstojny. Příběh mohl být více zapleteny ale tak kniha si zaslouží 70 %.

20.11.2021 3 z 5

Neomylný instinkt Neomylný instinkt J. D. Robb (p)

Příběhy o Evě Dallasove jsou dobré detektivky záměrně říkám dobre protože zase to není nic z čeho si sednete na zadek ale dobrý detektivní příběh to je i tato kniha ctiva, zajímavá ale top od ní nečekejte. Dobrá kniha za 60%.

28.07.2021 3 z 5

Tajemství posledního nacisty Tajemství posledního nacisty Iain King

Srovnání s Danem Brownem? Děláte si srandu? V žádném případě mu nesahá autor ani po kotníky. Kniha málo uvěřitelna. Autor asi čerpal z nulovych poznatků. Kniha mě nepřesvědčila, kladný hrdina úplný loser. Kniha si nezaslouží více jak 40%.

22.07.2021 2 z 5