derminator komentáře u knih
Zas tak strhující thriller jak slibuje titulek knihy to nebyl! Neříkám, že kniha je špatná ona je napínavá, ale chybí mě tam to že prakticky od první třetiny knihy víte, kdo atentát plánuje i kdo je vrah. Každopádně knihu doporučuji protože knihy z druhé světové války mám rád, ale žádný trhák od ní nečekejte je to taková oddychovka. 60%.
kniha v jádru není špatná, ale mnohé srovnání z Brownem jsou opravdu přehnané!!!!! Zatím se mu nevyrovná opravdu ani po kolena. Jinak mě kniha bavila, ale ke konci je už vše takové moc natažené a ten meteorit dá všemu korunu. To Brown se opravdu alespoň ohání skutečnostmi tady je vše spíše vymyšleno což na thriller z historickou zápletkou není zrovna dobré! Mé hodnocení tedy 55% a doporučuji těm co nečetli Browna těm se to pravděpodobně bude líbít. Tím vše.
Starý dobrý Gabriel Allon zase nezklamal. Kniha je velmi poutavá, napínavá, zajímavá zkrátka vše co od špionážního románu očekávám. Myslím si že v dalších knihách Keller Gabriela nahradí, ale to se nechme překvapit už nyní se těším na další knihu. Autor potvrzuje, že je v současnosti nejlepším autorem špionážních románů. Hlavně umí udělat dobrou zápletku a vrací i příběhy již ze starších knih a tak to mám rád. Za mě jednoznačně dobrá a doporučitelná kniha co si zaslouží 95%.
Daniel Silva je bezesporu jedním z nejlepších autorů špionážního thrilleru současnosti. Tato kniha je zajímavá už jen tím, že je v této knize nejméně mrtvol. Autor dovede skvěle vylíčit situaci v dnešní Sýrii a co si budeme povídat je to téma současnosti. Za mě mohu vřele doporučit a knize dávám 75%. Mohla být ještě více napínavá.
Dlouho jsem se na tenhle román chystal... musím říci, že mě otázka druhé světové války a romány z ní zajímají tento je alternativní, musím říci není špatný, ale ubírá mu na kvalitě zdlouhavost knihy a přeskakování ze zápletky na zápletku, určitě je to autorovo nejslabší dílo, i když neříkám že není čtivé to každopádně je i s překvapivým rozuzlením. Každopádně zatím nejlepší thriller z období druhé světové války co jsem četl je kniha Anglický špion od Daniela Silvy. Tento román tj. Nadvládu hodnotím za slušných 60%.
Musím souhlasit milí čtenáři tato kniha je jedním z nejlepších thrillerů roku. Nemohu zde souhlasit z některými komentáři, že už od půlky knihy víte jak to všechno je a kdo je pachatel ba naopak. Četli jste to opravdu dobře? Pokud ano budete překvapeni jako já. 80%.
Tento autor stále prokazuje, že jeho knihy jsou velmi dobře čtivé to dokazuje i tato kniha počátek zkázy. Celou dobu co čtete knihu tak milovníci psů jako já se modlí aby to s Kainem dobře dopadlo, protože někdy to má opravdu na vlásku. Knihu mohu doporučit a Rollins stále dokazuje, že je lepším autorem než Berry. Za mě 75%.
Kniha skvělá, jedna z nejnapínavějších od Sansoma, má to grády, dobrý děj, skvělou zápletku i překvapivé vyvrcholení. Více neprozradím ať si jí každý přečte já mohu jen doporučit a dát knize skvělých 80%.
Kniha ujde! Od Forsytha sice zatím nejslabší kteru jsem četl ale není to špatný dávám knize 65%.
Kniha není špatná, ale začátek je moc zdlouhavý do pořádného děje se dostanete ke konci a to už je zas moc krátké. Tedy mé hodnocení kniha spíše průměr či podprůměr moc napínavých zvratů zde není. Za mě 50% spíše slabších!
Sansom předvádí, že je mistr v historicko - detektivních románech musím říci, že každá jeho kniha mě baví čím dál tím více. Tuto knihu mohu jen doporučit všem milovníkům detektivek i těch historických více vám o knize prozrazovat nebudu přečtěte a uvidíte já jí četl ani ne týden. Za mě 95%.
Klasický Forsyth autor Vás seznámí perfektně s dějem, má dobrou zápletku a hlavně napětí sice jsem od autora četl lepší knihy ale tato si zaslouží plných 65%.
Nevím, ale z knihy mám rozpoluplné pocity. Chvílemi se začtete, žče nevíte kdy přestat a potom se zas v ději trochu ztrácíte. Jediné co na tomto příběhu beru více kladné jsou pejsci, které jsou pro mě velmi důležití. Jinak mě příběh neurazil ani nenadchl proto radím přečíst jen lidem, kteří mají rádi thrillery alá Hitchock. Knize dávám 40%.
Kniha jako vždy byla velmi fascinující. I když už víte kdo je vrahem já musím říci, že na Setha jsem si myslel již od okamžiku kdy byl čtenářům představen tak jako správný Deaver neopomene děj vždy zamotat a vyjde Vám, že vraždy plánoval úplně někdo jiný. Kniha perfektně popisuje i různé jedy a proto se mě tato kniha také líbí. Opravdu doporučuji přečíst milovníkům dobré detektivky. Dávám 80%.
Jak přibývalo stránek to bylo čím dál tím lepší. Nečekal jsem, že kniha psaná od konce může být takto dobrá. Fabulace zde byla výborná a konec knihy neměl chybu za mě jednoznačně doporučuji a dávám 85%.
Musím zde souhlasit milí čtenáři, že toto je asi nejslabší kniha ze série o Munroové, ale mám rád Afriku a kniha je zde plná informací o Somálsku a Keni dozvíte se zde věci, které ví málo kdo a spisovatelka je vidět, že mnoho let v Africe prožila a zná zdejší poměry. Co knize tedy chybí na kvalitě napětí doplňují právě infa o Africe a také docela dobrá zápletka v knize, ale i tak mě kniha přijde méně akční než všechny předchozí a také méně zajímavá, ale i tak se těším na další pokračování a milovníkům Munroové mohu i doporučit i když chvílemi se budete nudit. Mé hodnocení 65%.
Pro mě tentokrát zajímavá kniha miluji americkou historii a z ní je v knize víc než dost. K tomu zajímavá zápletka za mě dávám 3 hvězdy a 70%.
Dobrá, napínavá mohu jen doporučit. Chris Ryan je dobrý autor za tuto knihu 75%.
Tahle Agatha mě sice moc nebavila, ale je to zajímavá detektivka i když rozuzlení tentokrát nic moc. Nevím ale je zde mnoho keců okolo a kniha tím ztrácí na kvalitě za mě 50%.
Kniha mě velice zaujala, měla dobrý příběh a alespoň se něco dozvíte o tom jak to chodí u SAS a ve vysoké politice. Za mě doporučuji a dávám 75%.