dexterman komentáře u knih
Kniha byla dost krátká to je snad jediné co bych jí dokázal vytknout . Jinak se četla překvapivě až příliš dobře . Nevím zda jsem se o MJ dozvěděl něco zásadně nového . Určitě tam ale pár věcí bylo . Nevím jaké je tajemství ztraceného ráje . Tak aspoň doufám, že to věděl samotný Jackson
Čtivá , humorná Publikace kterou si Pan Laurie získal jako spisovatel mou zaslouženou pozornost. Chvilka v Praze opravdu pobavila. Dobrý příběh a vlastně i celou knihu bych ohodnotil jako velice dobrou
Vždycky jsem obdivoval jeho práci . U nás jsem se vždy dívál na Animal Planet jak tam šla epizoda seriálů Lovec Krokodýlů . Jako malý jsem si myslel , že musí mít Steve ta zvířata nějak ochočená nebo připravena . Tomu co se dělo na obrazovce jsem mnohdy nemohl ani věřit . Děkuji Terri že napsala tuto knihu . Četla se opravdu báječně . Je z ní patrné jak úžasný nebyl pouze Steve ale i jeho manželka a celý tým Australia Zoo . Tato kniha je učebnicí pro novou generaci ochránců přírody . Hlavně však je pocta samotnému panu Irwinovy . Je to krásný odkaz .
Kniha o Ronaldovi od tohoto samého autora se z mého pohledu čte daleko lépe . Nic méně ani Messiho nemohu hodnotil zle . Kdo je však z těchto dvou hráčů lepší ? Tak na toto vám neodpoví obě tyto knihy . Názor si udělejte samy . Ještě se těším na Neymara
Celkový dojem z této publikace je velice dobrý . Jediné co je na knize tak něják na škodu je to že občas nebyla dotištěná slova . Dokonce chyběla i písmena což trochu kazí celkový dokem . Jinak pro Fandy Petra zajímavé počtení
Nevim na kolik byli hovory Huga Laurieho a jeho přítele Stephana Frye opravdové ři ne . Nicméně se kniha četla celkem dobře. Docela dost zajímavostí obrázků a hodně čtiví ext . Hlavně citáty a rozhovory Laurieho pro různé deniky jsou opravdu zajímavé. Kniha mi celkem rychle utekla . Nicméně si myslím že se dá napsat o dost zdařilejší životopis. Četla se docela dobře.
Je to pořad dobry . Jen rozjezd knihy trochu stagnuje a je nudnějši . Jinak stále fajn
Skvělá knížka . Kde se Ukazuje že je Dexter na všechno sám . Ani zde nechybí napětí a ironický dextrův humor . Knížka si drží svůj standart a určitě fandy nezklame . Příběh je neuvěřitelně poutavý a originální. Ani chvilku jsem se neudil. Doporučuju všem
O Elvisovi jsem toho moc nevěděl . Proto mi tato kniha přišla jako velice přijemné čtení. Opět se dozvíte vše zajímavé . Například z natáčeni jeho filmů , o jeho působení v armádě a podobné dalši zajímavosti z jeho života . Kniha je navíc doplněná úžasnými ilustracemi které jsou velice povedené . Tato kniha stojí jednoznačně za přečtení .
Velice dobrá kniha o jednom z největších country zpěváku, Popisuje jeho život a kariéru až do doby jeho smrti. Tuto knihu doporučuji všem co maji rádi hudbu pana Cashe. Kniha je velice hezky zpracovaná a dozvíte se zde všechno podstatné. Doporučuju všem.