dexterman dexterman komentáře u knih

Přestaň čumět do mobilu Přestaň čumět do mobilu kolektiv autorů

Tady opravdu není moc co řešit . Maximálně tak na jedno přečtení . Pokud si někdo něco vezme k srdci tím líp pro něj. Každopádně oceňuji nápad ale nebylo to co jsem čekal .

07.01.2024 2 z 5

Zombie z Marvelu Zombie z Marvelu Robert Kirkman

Jako nápad to byl dobrý . Že bych si ale sedl něják na zadek se říct opravdu nedá . Zombie u superhrdinů docela dobré téma . Nicméně příběh je strašně jednoduchý . Kresba je dobrá a celkem rychle se to čte .

27.09.2023 3 z 5

Loki: Bůh, který spadl na Zemi Loki: Bůh, který spadl na Zemi Daniel Kibblesmith

Prostě hrůza a nuda . Nevím zda je to tím že Loki mě jako postava mě moc nezajímá . Nicméně jsem opravdu měl co dělat abych to vůbec dočetl . Jediné co snad na tomhle můžu ocenit je kresba . Jinak příběh nuda a postavy vykreslené opravdu nezajímavě . Opravdu zatím nejhorší komiks který jsem kdy četl .

20.08.2023 ztráta času

Batman: Prokletí bílého rytíře Batman: Prokletí bílého rytíře Sean Gordon Murphy

Bylo to fajn až jsem se v tom ke konci dokázal ztratit . Takže vlastně ani nevím kdo je nakonec kdo a proč se stalo to a ono . Nicméně jsem rád za přečtení . Pokud by byl někdo ochoten mi ten konec vysvětlit třeba v poště budu rád . Nicméně jsem se nenudil nebýt konec tak zmatený tak by to bylo určitě lepší . Škoda . Tento díl ač má ode mě vysoké hodnocení nedosahuje kvalitativně dílu prvního

11.08.2023 4 z 5

Jaromír Jágr: Cesta za snem Jaromír Jágr: Cesta za snem T. J. Millner

Byla to první kniha co jsem o tomto borci četl. Každopádně určitě nebyla špatná . Jako fanoušek fotbalu a občasný divák hokeje jsem se tady dozvěděl opravdu hodně věcí . Na Nagáno se snad koukal každý. Takže za mne kniha ok.

23.06.2023 3 z 5

Buffy a Angel: Pekelná brána Buffy a Angel: Pekelná brána Jordie Bellaire

Střední je peklo jednoznačně nejlepší . Zbytek dílů už k mé smůle nedosahuje podle mého takových kvalit . Jako zakončení to ale určitě špatné není . Vzhledem k tomu že už se ničeho jiného co se Buffy universa týče nechystá tak jsem rád aspoň za toto . Kresba byla zase o něco lepší než minule . Děj tentokrát byl velice svižný . Ještě si přečtu toho Angela a bude to všechno . Celkově však toto nové pojetí Buffy nebylo vůbec špatné

06.06.2023 3 z 5

Ultronův program Ultronův program Dan Slott

Až na mojí chybu kdy jsem to měl za samostatný příběh a půjčil jsem si v knihovně vlastně jen tohle tak to hodnotím vlastně dobře . Bavilo mne to . Teď si musím pouze půjčit zbylé komiksy abych to měl něják ucelené nebo vlastně asi ani nemusím kdo ví . Každopádně příjemné čtení

28.04.2023 4 z 5

The Amazing Spider-Man: Smrt Stacyových The Amazing Spider-Man: Smrt Stacyových Stan Lee

Tohle byla oproti Smutku vyložená nuda . Nedokážu si to vysvětlit . Celí tohle dílo jsem však protrpěl nudou . Pasáž s Octopusem byla strašně zdlouhavá a tak se táhl i celý komix . Jediné co tady můžu pochválit je kresba a finálový souboj . Jinak to byla opravdu nudná bída .

16.04.2023 2 z 5

Spider-Man: Smutek Spider-Man: Smutek Jeph Loeb

Smutek byl smutný ale zároveň také velice kvalitně napsaný příběh . Nemám tomu co vytknout . Bavil jsem se od začátku do konce což je fajn . Ilustrace byli také velice povede . Netradiční pohled do soukromého života Parkera a jeho kamarádů dává příběhu jistou dávku uvěřitelnosti

02.04.2023 3 z 5

Dáša Veškrnová - první dáma Dáša Veškrnová - první dáma Michaela Remešová

Tohle vám opravdu nic moc nedá . Není to špatně napsané , spíš téma je dost nudné . Nic to nezachraňuje a pro to v mém případě stačí přečíst jednou a dost

08.12.2022 2 z 5

Jana Brejchová Jana Brejchová Adriana Šteflová

Krásná herečka . Na tuto knihu jsem se velice těšil . Je dobře napsaná a čte se velice svižně . Cením i obrazovou přílohu . Ta jistě není tak bohatá ale pokud si nechcete kupovat knihu jinou tak vám jistě bude stačit . Herečka která měla nespornou krásu a talent . Jana Brejchová byla hvězda opravdu velkého formátu . Škoda že se jí stala ta strašná věc . Jsem přesvědčen že ještě mohla několik filmů natočit . Bohužel osud zasáhl jinak a velice krutě . Kniha mne ovšem bavila a proto dávám plný počet .

24.11.2022 5 z 5

Tajemná vnitřní síla Tajemná vnitřní síla Chuck Norris

Nedá se říct že by byl Chuck mým oblíbeným hercem . Každopádně kniha byla velice dobrá . Doporučil bych jí nejen fanouškům Walkera . Nicméně by to už chtělo u nás vydat něco aktuálnějšího

09.11.2022 4 z 5

Čirá radost Čirá radost Anthony De Mello

Mé první setkání s tímto autorem . Abych byl upřímný nevím , co jsem si dokázal vzít díky tomu že jsem toto přečetl . Určitě něco ano ale sám to zatím nedokážu definovat . Kniha je napsaná čtivě ale určitě není pro každého . Nicméně mějte otevřenou mysl , čtěte a možná najdete co hledáte.

29.08.2022 4 z 5

Ronaldinho Ronaldinho Michael O'Connell

Zatím bohužel jediná kniha o tomto fotbalovém fenoménu co tu u nás vyšla . Řekl bych že je to škoda. Ze začátku to na mne působilo jako by to bylo šité horkou jehlou . Ani počet stran není nějak ohromující . Nicméně se zde přece jen něco užitečného dozvíte . Navíc doplněno obrázky .

25.03.2022 3 z 5

Neymar budoucí král Neymar budoucí král Michael Part

Neymara zrovna nemám moc rád . Tyto knihy se však čtou velice dobře . Má to tempo, záživnost a podobně . Pro milovníky fotbalu je to kniha velice dobrá . Fanoušci Neymara jí ale určitě ocení o něco více . I když vlastně už není tak aktuální což je škoda . Mám s ním ještě pár knih . Jsem docela zvědav zda budou lepší nebo horší než je tato . Nicméně já se bavil a kniha jako taková určitě neurazí .

26.02.2022 4 z 5

Bean či nebýt Bean či nebýt Bruce Dessau

Dobrá kniha . Hodně jsem se toho dozvěděl . Nicméně si myslím že už by to chtělo vydat nějákou publikaci která už je o něco aktuálnější ,

15.01.2022 3 z 5

Batman: Tři Jokeři Batman: Tři Jokeři Geoff Johns

Hodně dobrý příběh . Hodně dobře nakresleno . Myšlenka tohoto příběhu je opravdu velice originální a to mám opravdu rád . Pro mne příjemné překvapení na začátek roku .

04.01.2022 4 z 5

Nirvana: Jak vznikaly písně Nirvana: Jak vznikaly písně Chuck Crisafulli

Mám rád vše co je něják propojeno s touto kapelou . Nicméně tady jsem si musel během čtení dát docela pauzu . Po pauze jsem se ke knize vrátil . Není špatně napsaná . Jen začáteční natěšenost rychle opadla . Zbytek knihy už docela nudil . Nicméně oceňuji kapitolu o koncertu MTV Unplugged

09.12.2021 3 z 5

1990 – Jaké to tenkrát bylo aneb Co se stalo v roce, kdy jste se narodili 1990 – Jaké to tenkrát bylo aneb Co se stalo v roce, kdy jste se narodili kolektiv autorů

Musím uznat že kniha o roce kdy jsem se narodil je velice dobře napsaná.

29.10.2021 4 z 5

Scarlet Spider (Ben Reilly) Scarlet Spider (Ben Reilly) Howard Mackie

Není to špatné ale četl jsem i lepší věci .

08.04.2021 3 z 5