Dida86

Geniální druhý díl, parádní vývoj příběhu Ilan, doufám že takhle to přece nemůže skončit.Takže se teším a doufám v pokračování.

Začátek byl takový komplikovaný, hlavně orientace v termilogii, ale jakmile se začal odvíjel příběh Ilan nedokázala jsem se odtrhnout. Úžasné, čtivé a hurá na druhý díl :)

Skvělý příběh, perfektně napsaný. Už se těším na pokračování.

Výborná detektivka, Cormoran ani Robin nezklamali.

Velice dobře napsaná kniha, napínavý děj jak jen u takových příběhů může být. Ale ten konec byl velice rychle utnutý. Co se dělo těch dalších asi 9 let ?

Vynikající díl se Sally, bylo to napínavé až do konce. Lepší než leckterá krimi co jsem četla :)

Velice zvláštní knížečka. Některé povídky byly skvělé, u některých jsem byla ráda, že jsem se přes ně prokousala. Psací stroje jsou super záležitostí, že bych si někdy nějaký pořídila ? :)

Velice zajímavé,ani mi nechyběl detektiv v hlavní roli. Konec byl velice nečekaný :)

Opět skvělá kniha o Sally a jejich přátelích.Jen škoda toho neštěstí co ji potkalo.

Skvělý román, Sally je vskutku dívka spíš pro dnešní dobu, těším se až si přečtu další díly...

Skvěle napsané, ještě lepší než první díl, hlavně kvůli včas ukončenému příběhu :)

Znala jsem jen zkrácenou verzi z pohádek pro děti, konec mě docela překvapil. Zajímavý příběh.

Skvělé čtení a ty recepty! :-) "Víc myslet a míň věřit. "

Skvěle napsaná kniha, která se neztratí ani v dnešní době.Velice čtivé :)

Moje první kniha od P.Maye. Byla výborná, přečeteno asi za 10 hodin :) Docela ráda bych se někdy podívala na tu skotskou přírodu. Informace o včelách byly zajímavé. Určitě zkusím i dlaší jeho knihy.