dillemik dillemik komentáře u knih

Sex po telefonu aneb Nezavěšujte se Sex po telefonu aneb Nezavěšujte se Irena Obermannová

Ježíši, jak může někdo vydat něco takového? Absolutní ztráta času, tlachání vyloženě o ničem.

06.09.2016 ztráta času

Jak si vypěstovat na anglické zahrádce českého trpaslíka Jak si vypěstovat na anglické zahrádce českého trpaslíka Hana Parkánová-Whitton

Příjemná oddechovka. Ačkoli jsem se je tak tak přelouskala první polovinou, poté to už šlo kupodivu hladce. Zanechal ve mně příjemný pocit. Už se těším na Vánoce, na náš budoucí dům na vesnici a taky svatbu :)

02.09.2016 3 z 5

Divočina Divočina Cheryl Strayed

Nádherná cesta za proměnou, přesně to potřebuji, pár let, a chystám se v Cheryliným šlépejích :)

21.07.2015

Severskou divočinou Severskou divočinou Leoš Šimánek

Tady jasně vidíme, když se chce, jde absolutně všechno. Více než polovinu knihy jsem četla s doslova otevřenou pusou.

01.09.2014 5 z 5

Život bez hranic Život bez hranic Chrissie Wellington

Hlavní myšlenka? Tělo a mysl neznají hranic. Je jen na nás, jak s tím naložíme. Ten, kdo chce něco dokázat musí ty hranice posouvat díky utrpení a bolesti. Jinak to nejde.

25.08.2014 4 z 5

Mladík v exilu Mladík v exilu C. D. Payne

Jak já bych si přála mít tak grotesktní, rafinovaně vendetní a nonšalatně vedený život jako právě tady náš Nick.

27.12.2013 5 z 5

Dlouhý pochod Dlouhý pochod Richard Bachman (p)

Opět, kniha o uvědomění si, co vlastně je pro nás v životě důležité. Do jaké až situace se člověk musí dostat, aby na to přišel. Perfektní myšlenky, ještě lepší hlášky :D....ke konci jsem četla víceméně mechanicky...každopádně do Dlouhého pochodu bych šla :)

25.06.2012 5 z 5

Ztracen v džungli Ztracen v džungli Yossi Ghinsberg

Jedna z nejchytlavějších a napínavějších knih, co jsem kdy četla. Doslova jedním dechem. Velice sympatický hlavní hrdina, jehož myšlenky jakoby bral z mé :D. "Muž činu", jak se nezývá...veliká inspirace pro mě....vždy, když mě něco bolí či už fyzicky nemůžu, vzpomenu si na Yossiho a hned jsem "Žena činu" taky :)) Nechci být krutá, ale tímhle peklem by si měl projít každý, kdo není se svým životem spokojen. Poté si uvědomí, jaká vzácnost je měkká postel, střecha nad hlavou či to nejobyčenější jídlo.

13.04.2012 5 z 5

Denik Ostravaka 1 Denik Ostravaka 1 Ostravak Ostravski

Musím zcela upřímně přiznat, že se mi do téhle knihy vůbec nechtělo. To víte, člověk má před maturou a jesi bych začala mlít cosik z nesrozumitelné ostravštiny...no nevim, nevim, jestli by mi výmluva, byť na knihu pomohla. Každopádně o 2 roky později jsem se konečně odhodlala začít číst a udělala jsem správnou věc. Sice se furt bojím, že začnu psát i mluvit nespisovně, jelikož já si na gramatiku velice potrpím, ale stejně... za tu prču to stoja no ni? :D

10.01.2012 5 z 5